Sprekers bij Najaarscongres #Kortom

2022 17 nov

Najaarscongres #Kortom

Over de sprekers

 1. Dave Sinardet

  Dave Sinardet

  Dave Sinardet is professor politieke wetenschappen aan de VUB en Universite Saint-Louis Bruxelles. Hij is tevens columnist en wordt door binnen- en buitenlandse media vaak gevraagd voor zijn politieke analyses.
  Details
 2. Eric Goubin

  Eric Goubin

  Eric Goubin is onderzoeker en docent bij Kortom en de Thomas More hogeschool. In zijn loopbaan combineerde hij communicatiewerk met leidinggevende functies in onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Eric is de auteur van het nieuwe trendboek 'Communicatie als bindkracht', dit boek maakt deel uit van de Kortom/ Politeia-boekenreeks.
  Details
 3. Eva Roels

  Eva Roels

  Eva Roels is diensthoofd van Visit Oudenaarde.
  Details
 4. Hanan Challouki

  Hanan Challouki

  Hanan Challouki studeerde af als master in de communicatiewetenschappen en is de oprichtster van Inclusified, een strategische partner die organisaties ondersteunt in het inclusiever maken van hun strategieën en campagnes. Ze schreef hierover het boek ‘Inclusieve communicatie’.
  Details
 5. Hilde Verhelst

  Hilde Verhelst

  Hilde Verhelst is voormalig persattaché van de provincie Antwerpen en werkt nu als communicatieverantwoordelijke van CVO Vitant.
  Details
 6. Jellina Vanderheijden

  Jellina Vanderheijden

  Jellina Vanderheijden is communicatieambtenaar van de stad Halle.
  Details
 7. Jonathan Verheire

  Jonathan Verheire

  Jonathan Verheire is gepassioneerd door diepgaand onderzoek over strategische (marketing)communicatie en contentcreatie. Hij werkt als expert bij Callebaut Collective dat hierover het boek ‘Act human’ publiceerde.
  Details
 8. Jorn Craeghs

  Jorn Craeghs

  Jorn Craeghs is de oprichter van NONO, een communicatie en gedragsverandering bureau gespecialiseerd in duurzaamheid. Hij onderzoekt wat mensen tegenhoudt om duurzame keuzes te maken en helpt organisaties effectieve communicatiestrategieën ontwikkelen.
  Details
 9. José Ling

  José Ling

  José Ling is consultant participatieve beleidsvorming bij het Nederlandse bureau Spilter en werkt met Nederlandse gemeenten, provincies en uitvoeringsorganisaties.
  Details
 10. Julie Clément

  Julie Clément

  Julie Clément was communicatieverantwoordelijke van de provincie Oost-Vlaanderen, directeur Communicatie van het Vlaams Parlement en voormalig Kortom-voorzitter. Ze doceert aan de Arteveldehogeschool en UGent en is strategisch communicatieadviseur bij de FOD Sociale Zekerheid.
  Details
 11. Karim Cherroud

  Karim Cherroud

  Karim Cherroud is strateeg, procesbegeleider en gedragsonderzoeker bij Urban Connector. Met zijn kennis rond gedragsverandering en design thinking begeleidt hij organisaties bij participatie- en duurzaamheidstrajecten.
  Details
 12. Katlijn Voordeckers

  Katlijn Voordeckers

  Katlijn Voordeckers (Opmerkelijk) vertaalt de theorie in een behapbare en concrete aanpak die de connectie met jouw doelgroepen opmerkelijk kan verbeteren. Aan de hand van 7 uitdagingen leert ze je om een betere klantbeleving te creëren, op maat van kleine organisaties die groots willen zijn.
  Details
 13. Katrien Merckx

  Katrien Merckx

  Katrien Merckx is Senior Business Expert bij bpost. Ze inspireert creatieve agentschappen op vlak van printmail. Ze is co-auteur van het boek ‘De power van post’.
  Details
 14. Kirsten Gysels

  Kirsten Gysels

  Kirsten Gysels is strateeg van het digitaal landschap van de stad Antwerpen. Ze leidt het webteam dat verantwoordelijk is voor de coördinatie van antwerpen.be en de app 'Mijn Antwerpen'.
  Details
 15. Lindi Boeije

  Lindi Boeije

  Lindi Boeije is framingspecialiste van het Nederlandse bureau Taalstrategie en is het liefst dag en nacht bezig met het bedenken van mooie frames. Aan de hand van het boek ‘Word meesterframer’ van haar collega’s Sarah Gagestein en Jolijn Mes, leert ze jullie de belangrijkste kneepjes van het framingvak.
  Details
 16. Machteld Weyts

  Machteld Weyts

  Machteld Weyts is communicatieadviseur bij Billie Bonkers en werkte de CB-link methode uit, een vertaling van de Nederlandse Factor C-methode naar de Vlaamse praktijk.
  Details
 17. Nathalie Lievyns

  Nathalie Lievyns

  Nathalie Lievyns is diensthoofd Communicatie bij Stad Oudenaarde.
  Details
 18. Reinout Van Zandycke

  Reinout Van Zandycke

  Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure. Hij is gespecialiseerd in digitale politieke communicatie en veelgevraagd media-analist.
  Details
 19. Roeland Gelade

  Roeland Gelade

  Roeland Gelade is coördinator regionaal nieuws van de VRT.
  Details
 20. Tatjana Raman

  Tatjana Raman

  Tatjana Raman is Head of Media Intelligence bij bpost media en heeft een jarenlange ervaring bij grote mediaspelers. Ze is co-auteur van het boek ‘De power van post’.
  Details
 21. Thomas Van Ryckeghem

  Thomas Van Ryckeghem

  Thomas Van Ryckeghem is docent grafisch ontwerp, multimedia en marketing aan de hogeschool UCLL. Hij coördineert ook Studio 8, het pop-upreclamebureau van UCLL. Hij is co-autheur van het boek ‘Brand design en graphic identity’.
  Details
 22. Tim Vandervaeren

  Tim Vandervaeren

  Tim Vandervaeren freelancet als grafisch ontwerper en geeft les aan UCLL en Odisee Brussel. Hij is co-autheur van het boek ‘Brand design en graphic identity’.
  Details
 23. Tine Van Hauteghem

  Tine Van Hauteghem

  Tine Van Hauteghem is producent regio bij Radio 2.
  Details

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 17 november 2022
10:00 - 16:00 uur
Lid Kortom € 175,00
Lid Vonk-netwerk of Logeion € 175,00
Niet-lid € 255,00
Spreker Gratis
Student € 65,00

Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • LOGO_VP.jpeg
 • 234_2imagine.png
 • logo-og.png
Bedrijfsleden