Hoe schrijf ik me in voor een opleiding?

Ik ben lid van Kortom
 1. Vul jouw mailadres en paswoord in via ‘Inloggen’ op www.kortom.be of via www.kortom.be/login.

 2. Kies de opleiding waarvoor je wilt inschrijven (www.kortom.be/opleidingen).

 3. Klik op ‘Schrijf je hier in’ en kies voor de deelnameprijs als lid.

 4. Vul de nodige gegevens in en klik op ‘Registreer’.

 5. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail voor de opleiding.

Ik ben geen lid van Kortom
 1. Iedereen die wil deelnemen aan een opleiding, studiedag, congres of collegagroep, heeft een account op eigen naam nodig. Alle informatie over de activiteit wordt rechtstreeks naar de deelnemers gemaild. Als deelnemer kan je via jouw persoonlijke account je inschrijving beheren. In jouw persoonlijk account vind je achteraf ook het opleidingsmateriaal terug. Schrijf je dus NIET in via het account van een collega, maar maak een eigen account aan.

 2. Kies de opleiding waarvoor je wilt inschrijven (www.kortom.be/opleidingen).

 3. Klik op ‘Schrijf je hier in’ en kies voor de deelnameprijs. Heb je collega’s die wel lid zijn van Kortom? Dan kan je ook als niet-lid deelnemen aan ledentarief. Dit zijn de richtlijnen:

  • Lidmaatschap bij Kortom is persoonsgebonden maar wel inwisselbaar. Dit betekent dat je als niet-lid kan deelnemen aan ledentarief als het Kortom-lid zelf niet deelneemt. Let op! Er kunnen maar zoveel collega’s aan ledentarief deelnemen als er leden zijn van jouw organisatie. De inwisselbaarheid van lidmaatschap geldt niet voor studenten en voor leden die zijn aangesloten via het groepsabonnement van de Vlaamse overheid. Wij controleren dit bij facturatie en passen de lidmaatschapsprijs automatisch toe, ook al koos je foutief voor de deelnameprijs als niet-lid.
  • Voorbeeld: Als er 4 medewerkers van een organisatie aangesloten zijn als lid bij Kortom dan, kunnen er altijd 4 medewerkers deelnemen aan een activiteit aan ledentarief, ongeacht of zij zelf lid zijn of niet. Een vijfde of zesde deelnemer van die organisatie betaalt het niet-ledentarief.

 4. Vul de nodige gegevens in en klik op ‘Registreer’.

 5. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail voor de opleiding.

Heb je een andere vraag over opleidingen, je lidmaatschap of Kortom? Vind het antwoord in de FAQ's. 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • LOGO_VP.jpeg
 • logo-og.png
 • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden