Sprekers bij Studiedag Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?

Infrastructuurcommunicatie
2024 30 jan

Studiedag Omgevingscommunicatie in de praktijk: wat en hoe?

Over de sprekers

 1. Bart Derison

  Bart Derison

  Bart Derison is managing partner van Connect. De laatste 10 jaar heeft hij zich toegelegd op wat in Vlaanderen, Nederland en Brussel telkens de moeilijkste communicatieprojecten zijn, en dat zijn infrastructuurprojecten. Het zijn deze projecten waar de belangen van overheden, organisaties en mensen permanent lijken te botsen. Hij schreef er in 2019 een boek over: "Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt."
  Details
 2. Freija Bas

  Freija Bas

  Freija Bas is projectcoördinator strategische beleidscel van de gemeente Houthalen-Helchteren.
  Details
 3. Kaat Maes

  Kaat Maes

  Kaat Maes is integraal projectleider bij De Werkvennootschap. Ze werkt aan een betere mobiliteit en meer leefbaarheid in de oostelijke regio rond de Ring rond Brussel. Kaat bouwde de laatste jaren fietsbruggen, tunnels, parkeergebouwen, fietskluizen, Hoppinpunten en alles wat met duurzame mobiliteit te maken heeft. Een doorgedreven omgevingsmanagement zit niet alleen in haar DNA, maar ook in het DNA van De Werkvennootschap.
  Details
 4. Marijn Struyf

  Marijn Struyf

  Marijn Struyf is communicatiemanager en woordvoerder bij De Werkvennootschap, een organisatie die haar schouders zet onder grote infrastructuurprojecten. De projecten van de Werkvennootschap richten zich op het integraal en gecoördineerd aanpakken van de mobiliteitsproblemen binnen een regio. De Werkvennootschap hecht dan ook veel belang aan een goede dialoog met alle betrokkenen. Als communicatiemanager staat Marijn Struyf in voor de visie en de strategie van alle externe communicatie en voor de perswoordvoering.
  Details
 5. Mieke Bex

  Mieke Bex

  Mieke Bex is senior communicatieadviseur en stakeholder- en omgevingsmanager bij Connect. Mieke zoekt binnen haar projecten steeds naar verbinding, maar blijft steeds pragmatisch en oplossingsgericht. Ze heeft veel ervaring met grote mobiliteits-en infrastructuurprojecten.
  Details
 6. Yasmine Laaraj

  Yasmine Laaraj

  Yasmine Laaraj is deskundige bij de dienst Mobiliteit van de Stad Hasselt.
  Details

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 30 januari 2024
10:15 - 15:40 uur
Lid € 125,00
Niet-lid € 225,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • LOGO_VP.jpeg
 • 234_2imagine.png
 • logo-og.png
Bedrijfsleden