Over Collegagroep Grafici

Audiovisueel materiaal
2023 20 nov

Collegagroep Grafici

Werk jij als graficus in een overheid of socialprofitorganisatie?

Jij lay-out magazines, je werkt mee aan een nieuwe huisstijl of je leeft je creatief uit bij de ontwikkeling van affiches, brochure of banners?

Dit voorjaar was er een eerste collegagroep met grafici van overheids- en socialprofitorganisaties vol ervaringen over de bewaking van de huisstijl, de samenwerking met drukkers, werkplanning, opmaakprogramma’s en véél meer.

Zoveel enthousiasme vraagt om een vervolg. Kortom en VIGC nodigen je daarom uit op een tweede collegagroep collegagroep op maat van alle grafici die werken in het overheids- of socialprofitorganisatie.

Je bent welkom op maandag 20 november om 10 u. bij Opgroeien - Kind & Gezin, Hallepoortlaan 27 in Brussel (nabij station Brussel-Zuid). We sluiten om 12.30u af met een broodje.

Tijdens deze collegagroep staan ervaringsuitwisseling en kennisdeling tussen collega’s centraal. We starten met een korte kennismakingsronde, luisteren naar jouw ervaringen en bespreken de belangrijkste uitdagingen waar jij als graficus voor staat.

Extra boost voor jouw job als graficus

We hebben het onder meer over de rol van een graficus in relatie tot andere collega’s (die veel van je verwachten), de software en hulpmiddelen die je gebruikt en de vragen waar je mee worstelt.

De ervaringen van jouw collega-grafici uit andere organisaties bezorgen je zeker een extra boost voor jouw job én tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Deelnemen aan deze bijeenkomst is gratis voor leden van Kortom en VIGC  maar je schrijft je vooraf wel in. Bij inschrijving kan je jouw vragen voor collega’s ook al noteren.

Praktische informatie

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

maandag 20 november 2023
10:00 - 12:30 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden