Sprekers bij Congres De Helden van Kortom

2023 09 mei

Congres De Helden van Kortom

Over de sprekers

 1. Anke Strubbe

  Anke Strubbe

  Anke Strubbe is gender inclusive specialist en keynote speaker binnen haar eenvrouwszaak INC INC.en merkstrateeg bij Today Agency.
  Details
 2. Astrid Groenewegen

  Astrid Groenewegen

  Astrid Groenewegen is oprichter van SUE | Behavioural Design, een Nederlands strategisch innovatiebureau gespecialiseerd in gedragsverandering. Op basis van haar trainingen met de Behavioural Design Method© schreef ze hierover het boek ‘De kunst van gedrag ontwerpen’.
  Details
 3. Baldwin Van Gorp

  Baldwin Van Gorp

  Baldwin Van Gorp is professor journalistiek en communicatiemanagement aan de KU Leuven. Hij is coördinator van het Instituut voor Mediastudies en onderzoekt vooral de framing van maatschappelijke thema’s zoals migratie, dementie en kinderarmoede. Samen met Bart Vyncke en Michaël Opgenhaffen schreef hij, in opdracht van het Vlaamse Vredesinstituut, een onderzoeksrapport over online polarisering
  Details
 4. Brecht Vanderstraeten

  Brecht Vanderstraeten

  Brecht Vanderstraeten is een digitale doener en freelance communicatietrainer bij I Like Media. Brecht begon zijn carrière als Digitaal Strateeg bij Gentse reclamebureaus. Allround contentstrategie en sociale media waren daarbij de rode draad. Hij geeft via I Like Media workshops en coaching bij tal van overheidsorganisaties. Naast de adviserende en begeleidende rol bij I Like Media, doet Brecht ook uitvoerend freelancewerk. In zijn portfolio zit onder andere copywriting en social media management. En als hij niet weet wat te eten, laat hij zich tegenwoordig inspireren door ChatGPT.
  Details
 5. Bregt Vermeulen

  Bregt Vermeulen

  Bregt Vermeulen is citymarketeer bij de Stad Roeselare.
  Details
 6. Eric Goubin

  Eric Goubin

  Eric Goubin is onderzoeker en docent bij Kortom en de Thomas More hogeschool. In zijn loopbaan combineerde hij communicatiewerk met leidinggevende functies in onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Eric is de auteur van het nieuwe trendboek 'Communicatie als bindkracht', dit boek maakt deel uit van de Kortom/ Politeia-boekenreeks.
  Details
 7. Ewoud Monbaliu

  Ewoud Monbaliu

  Ewoud Monbaliu heeft een ruime ervaring als procesbegeleider bij o.a. Levuur. Hij werkte intensief mee aan het boek 7E-model over veranderingscommunicatie. Sinds 2019 is hij bij Leuven 2030 verantwoordelijk voor het progamma 'iedereen betrekken in de klimaattransitie'. Hij werkt ook aan een opdracht voor de Koning Boudewijnstichting rond effectieve klimaatcommunicatie en -actie.
  Details
 8. Grete Hellemans

  Grete Hellemans

  Grete Hellemans is communicatie- en participatiemedewerker bij de stad Mechelen. Ze werkte er een nieuwe communicatiestrategie uit voor de klimaatcampagnes.
  Details
 9. Harrie Van Rooij

  Harrie Van Rooij

  Harrie Van Rooij is communicatieadviseur, filosoof en adviseur bij de Nederlandse Rijksoverheid. Hij ontwikkelt methoden en strategieën om publieke organisaties communicatiever te maken.
  Details
 10. Huib Koeleman

  Huib Koeleman

  Huib Koeleman is gepassioneerd door interne communicatie. Hij coacht managementteams bij de ontwikkeling van communicatiestrategieën en werkt als consultant bij het communicatiebureau Orange Otters. Hij schreef verschillende boeken over interne communicatie waaronder het standaardwerk ‘Interne communicatie. Strategieën, methoden en rollen’.
  Details
 11. Jana Thiers

  Jana Thiers

  Jana Thiers is communicatiestrateeg bij de stad Antwerpen. Ze is daar aanspreekpunt voor toegankelijke communicatie en diversiteit en maakt deel uit van het campagneteam ‘Allemaal Antwerpenaar’.
  Details
 12. Jan Van Reusel

  Jan Van Reusel

  Jan Van Reusel staat al meer dan 30 jaar aan het communicatieroer van Scouts & Gidsen Vlaanderen.
  Details
 13. Jochanan Eynikel

  Jochanan Eynikel

  Jochanan Eynikel is businessfilosoof in de denktank van ondernemersforum ETION. Hij werkt er als onderzoeker, schrijver en spreker over thema’s op het raakvlak van ethiek, economie en toekomstdenken. Jochanan is master in de Wijsbegeerte en de audiovisuele journalistiek. Na zijn studies was hij o.m. 5 jaar actief als directeur van het SPES-forum.
  Details
 14. Katrien Jansseune

  Katrien Jansseune

  Katrien Jansseune is communicatiedirecteur van het nationaal crisiscentrum (NCCN).
  Details
 15. Kevin Vandevelde

  Kevin Vandevelde

  Kevin Vandevelde is communicatiemanager bij Sabam.
  Details
 16. Martin Boisen

  Martin Boisen

  Martin Boisen is een Deens geograaf die met zijn bureau ‘For the love of place’ al meer dan 70 steden en regio’s adviseerde over hun marketingaanpak. Hij is een vooraanstaand adviseur, een vooruitziende academicus en een gepassioneerde spreker.
  Details
 17. Melanie De Vocht

  Melanie De Vocht

  Melanie De Vocht is place brand manager in stad Gent.
  Details
 18. Shirley Tasker

  Shirley Tasker

  Shirley Tasker is diensthoofd communicatie in de stad Vilvoorde.
  Details
 19. Sophie Verbrugghe

  Sophie Verbrugghe

  Sophie Verbrugghe is participatiemedewerker jeugdbeleid bij de Ambrassade.
  Details
 20. Vincent Van Beek

  Vincent Van Beek

  Vincent Van Beek is Field Coördinator Vlaanderen bij Unisono.
  Details
 21. Willem Scheire

  Willem Scheire

  Willem Scheire is deskundige burgerparticipatie van de stad Vilvoorde,
  Details
 22. Wil Michels

  Wil Michels

  Wil Michels verstaat als geen ander de kunst om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Hij is bestsellerauteur van Handboek 'Communicatie en Communicatiestrategie' en publiceerde onlangs het boek 'Het Communicatie Model' (www.boom.nl/product/100-12828_Het-Communicatie-Model-compact). Hij is huisdocent van Kortom. Zijn workshops zijn altijd inspirerend en fun is verzekerd.
  Details
 23. Wouter Versmissen

  Wouter Versmissen

  Wouter Versmissen is communicatieadviseur bij The Middle Men. Hij begeleidde het participatieproject in de stad Vilvoorde.
  Details
 24. Yolanda Couvreur

  Yolanda Couvreur

  Yolanda Couvreur is taalcoach bij de directie stadsmarketing en -communicatie van de stad Oostende.
  Details
 25. Yves Stevens

  Yves Stevens

  Yves Stevens was jarenlang communicatieverantwoordelijke van de dienst noodplanning in de provincie Antwerpen en is nu woordvoerder van het nationaal crisiscentrum.
  Details

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 9 mei 2023
10:00 - 16:00 uur
Lid Kortom € 175,00
Lid Kortom + tuinbarbecue € 220,00
Niet-lid € 250,00
Niet-lid + tuinbarbecue € 295,00
Spreker Gratis
Student € 65,00

Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • 234_2imagine.png
 • LOGO_VP.jpeg
 • logo-og.png
Bedrijfsleden