Sprekers bij Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

Communicatiebeleidsplan Taal Sociale media strategie Persstrategie
2023 27 apr

Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

Over de sprekers

 1. Eric Goubin

  Eric Goubin

  Eric Goubin is onderzoeker en docent bij Kortom en de Thomas More hogeschool. In zijn loopbaan combineerde hij communicatiewerk met leidinggevende functies in onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. Eric is de auteur van het nieuwe trendboek 'Communicatie als bindkracht', dit boek maakt deel uit van de Kortom/ Politeia-boekenreeks.
  Details
 2. Jihad Van Puymbroeck

  Jihad Van Puymbroeck

  Jihad Van Puymbroeck is een freelance communicatiestrateeg gespecialiseerd in inclusie. Ze gaat samen met social profit organisaties aan de slag om hun uitdagingen op het gebied van inclusie, diversiteit en anti-racisme aan te pakken.
  Details
 3. Mark Van Bogaert

  Mark Van Bogaert

  Mark Van Bogaert is zelfstandig tekstschrijver en schrijftrainer. Al 25 jaar doet hij tests met verschillende tekstversies om te onderzoeken wat de meeste respons oplevert. Hij won drie keer de prestigieuze Gouden Veer, de tweejaarlijkse bekroning voor de beste verkoopbrief, en heeft een boekenkast vol andere prijzen. In 2016 bracht hij het boek ‘Scanbaar schrijven’ uit. Zijn vorige boek, de copywriting-bijbel ‘Met woorden verleiden’, is al aan de zevende druk toe. 
  Details
 4. Sigrid Somers

  Sigrid Somers

  Sigrid Somers is diensthoofd Pers- en Beleidscommunicatie van KU Leuven. In 2022 werd ze door de Leuvense Persclub verkozen tot de beste woordvoerster.
  Details
 5. Sofie Verhalle

  Sofie Verhalle

  Sofie Verhalle leeft zich uit als digitale raadgever en sociale media strateeg. Vol enthousiasme begeleidt ze workshops vol complexe communicatieproblemen en helpt ze organisaties beter te communiceren via digitale kanalen.  Sofie is op haar best als ze kan connecteren met mensen, kan inspireren en enthousiasmeren. Haar expertise deed ze op bij onder andere Telenet en Talking Heads. Ze werkt voor klanten als De Lijn, VUB, VIAA en Bibliotheek De Krook. 
  Details

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 27 april 2023
09:30 uur tot donderdag 15 juni 2023 16:30 uur
Lid of partner van Kortom, FARO, Socius of De Ambrassade € 450,00
Niet-lid € 575,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen. Je ontvangt ook een exemplaar van het boek ‘Tante Mariette en haar fiets’, hét handboek over communicatie op maat van socialprofitorganisaties.

Wil je maar een of twee vormingsdagen volgen? Mail dan naar info@kortom.be. Wie de volledige opleiding volgt krijgt voorrang.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • 234_2imagine.png
 • logo-og.png
 • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden