Over Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

Communicatiebeleidsplan Taal Sociale media strategie Persstrategie
2023 27 apr

Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

Pak communicatie professioneler aan

Een doordachte aanpak van communicatie wordt voor elke socialprofitorganisatie steeds belangrijker. Communicatie helpt om doelgroepen te bereiken en doelstellingen te realiseren. Bovendien levert communicatie ook een belangrijke bijdrage aan het imago, de erkenning en dus ook de financiering van een organisatie.

Socialprofitorganisaties investeren steeds meer in de professionalisering van hun communicatie, met het nodige personeel en de vereiste middelen. Kortom, Socius, FARO en De Ambrassade organiseren daarom opnieuw een basisopleiding op maat van elke startende communicatieverantwoordelijke of –medewerker van een socialprofitorganisatie.

Een gevarieerd programma

Tijdens dit vijfdaags opleidingsprogramma komen de belangrijkste communicatiethema’s aan bod. Docenten met een ruime ervaring in de praktijk en de academische wereld maken je wegwijs in communicatiebeleid, communicatieplanning, communicatiemiddelen en relevante communicatiethema’s zoals diversiteitscommunicatie, scanbaar schrijven, mediabeleid en socialemediastrategie.

We sluiten de opleiding af met een feedbackmoment waarbij je jouw praktijkcase voorstelt.

Let op: de vormingsdag op dinsdag 23 mei wordt niet georganiseerd in De Priem maar wel bij Politeia, Keizerslaan 34 in Brussel (nabij station Brussel-Centraal).

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 27 april 2023
09:30 uur tot donderdag 15 juni 2023 16:30 uur
Lid of partner van Kortom, FARO, Socius of De Ambrassade € 450,00
Niet-lid € 575,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen. Je ontvangt ook een exemplaar van het boek ‘Tante Mariette en haar fiets’, hét handboek over communicatie op maat van socialprofitorganisaties.

Wil je maar een of twee vormingsdagen volgen? Mail dan naar info@kortom.be. Wie de volledige opleiding volgt krijgt voorrang.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden