Over Slim adverteren op Facebook

Gent Adverteren Facebook
2022 05 dec

Slim adverteren op Facebook

Scoor met je ads op Facebook

Adverteren via Facebook is snel, efficiënt en hoeft geen grote hap uit je budget te nemen. Facebook-advertenties helpen je om het bereik en de betrokkenheid van jouw bericht te boosten bij een publiek dat breder of net heel specifiek is. 

Tijdens deze praktische opleiding kijken we ook verder dan het bereik van een advertentie. Met het algoritme van Facebook in het achterhoofd leer je stap voor stap hoe je dit sociaal netwerk strategisch inzet.

Ga zelf aan de slag

Brecht Vanderstraeten (I Like Media) maakt je wegwijs in de Ads Manager tool van Facebook. Deze rondleiding in de advertentiemanager van Facebook leert je dat er veel betere mogelijkheden zijn dan de blauwe knop jouw pagina. Je leert ads opstellen, lanceren en analyseren in enkele klikken.

Krijg persoonlijke feedback

Na de opleidingsdag plannen we op dinsdag 17 januari een persoonlijk online feedbackmoment waarop je samen met Brecht jouw oefening bespreekt gedurende 20 minuten. 

Voor wie? 

Voor iedere communicatiemedewerker van een overheids- of socialprofitorganisatie die Facebook-advertenties wil inzetten voor een groter bereik en meer betrokkenheid.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 5 december 2022
09:30 - 16:30 uur
Lid € 290,00
Niet-lid € 390,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden