Over Video maken met je smartphone voor beginners

Gent Content Audiovisueel materiaal Video
2022 12 dec

Video maken met je smartphone voor beginners

Communiceer met video en word gezien

Om de aandacht van je publiek te trekken, vormen filmpjes tegenwoordig hét communicatiemiddel bij uitstek. In de eindeloze stroom van nieuwsberichten zorgen bewegende beelden ervoor dat je publiek even stopt met scrollen om jouw boodschap te bekijken.

Of het nu gaat over de aftermovie van een evenement, de aankondiging van wegenwerken of het communiceren van nieuwe dienstverlening, met bewegende beelden blijft je communicatie beter hangen. Bovendien kan je deze video’s zowel vertonen via je website, sociale media als op diverse grote schermen.

Wist je dat je met weinig tijd, beperkte middelen én een smartphone zelf een aantrekkelijke video kan maken?

Als ervaren docent Storytelling & Regie leert Tom Rumes je de kneepjes van het vak tijdens deze dagopleiding. Je krijgt handige tips om sterke beelden te maken met je smartphone. Die zet je meteen om in de praktijk. Nadien monteer je de beelden met je smartphone tot een mooie video.

Tijdens deze praktische opleiding ga je zelf aan de slag om een video te maken. Breng dus zeker je smartphone (met oplader en vrije geheugenruimte) mee. Je leert ook zelf je video's monteren met de app VN VIDEO editor. We vragen alle deelnemers om die app te downloaden op hun toestel.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 12 december 2022
09:30 - 16:30 uur
Lid € 215,00
Niet-lid € 315,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden