Over Inspiratievoormiddag 'Hoe kan je moeilijk bereikbare medewerkers toch informeren?'

Doelgroepen Interne communicatiestrategie
2024 27 sep

Inspiratievoormiddag 'Hoe kan je moeilijk bereikbare medewerkers toch informeren?'

Emotionele verbondenheid

“Het is slechts deels een probleem van kanalen maar vooral een kwestie van emotionele verbondenheid.” Dat was de belangrijkste conclusie uit het onderzoek van de Provincie Antwerpen naar de behoeften van de medewerkers die wat ‘verder’ van de organisatie staan. 

Op vrijdag 27 september luister je naar de lessen die Paul Hendrickx (directeur Marketing en Communicatie provincie Antwerpen) trok uit dit onderzoek. Vervolgens bespreek je, samen met jouw collega’s, de sterktes en leerpunten voor interne communicatie naar moeilijker bereikbare medewerkers in jouw organisatie.

Succesvolle interne communicatie naar iedere medewerker

In 2022 startte de Provincie Antwerpen een onderzoek rond interne communicatie met extra aandacht voor medewerkers die ‘verder’ van de provincie staan. Hoe bereik je die grote groep van collega’s tot ver voorbij de muren van het provinciehuis? Hoe zorg je ervoor dat alle collega’s ‘mee’ zijn? Binnen een superdiverse organisatie blijft succesvolle interne communicatie een uitdaging.

Tijdens deze inspiratievoormiddag staan ook ervaringsuitwisseling en netwerkvorming centraal. Leer hoe collega’s hun interne communicatie naar alle medewerkers aanpakken. Deze ervaringen bezorgen jou een massa praktijkgerichte tips waarmee je nadien meteen aan de slag kunt.

Deze inspiratievoormiddag wordt georganiseerd door Vonk-netwerk en Kortom. Het aantal plaatsen is beperkt.

Praktische informatie

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

vrijdag 27 september 2024
10:00 - 12:30 uur
Leden Kortom en Vonk-netwerk € 35,00
Niet-leden € 75,00

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden