Over Evenementencommunicatie

Gent In de kijker Evenementen
2024 03 dec

Evenementencommunicatie

Direct inzetbare methodes voor iedereen die events organiseert of promoot

Een event organiseren is vandaag niet zomaar een podium vullen met zoveel mogelijk publiekstrekkers. De toekomst toont zich veel meer in het ontwikkelen van verbindende belevenissen. Dat betekent ook de communicatie en marketing voor, tijdens en na een evenement goed aangepakt moet worden.

Tijdens deze dagopleiding geeft Peter Decuypere een gedurfde kijk op de communicatie en marketing van evenementen. Hij toont hoe je de conversatie over een evenement succesvol en waardevol maakt. Met recente marketinginzichten en gevatte analyses inspireert hij je om je eigen conversatie-event succesvol in de markt te zetten.

Hoe verloopt de opleiding?

In de voormiddag overloopt Peter de essentials van eventmanagement. Hij gaat dieper in op het uitbouwen van een conversatie-event en een bijhorend contentplan. Je krijgt pakken praktische tips, geïllustreerd met verhalen.

In de namiddag duikt Peter in de Holy Trinity Method. Deze inspirerende visie helpt je niet alleen om na te denken over evenementen, maar ook over marketing van de toekomst. Hij toont op een verrassend eenvoudige manier hoe we een product of service waardevoller maken. En bovendien is dit een methode waarmee je direct aan de slag kan.

Ook voorzien we tijd voor jouw vragen en cases.

Het boek ‘Holy Trinity Events’ krijg je na afloop mee naar huis.

Praktische informatie

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

dinsdag 3 december 2024
09:30 - 16:30 uur
Lid € 275,00
Niet-lid € 375,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank, broodjeslunch en het boek 'Holy Trinity Events' zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden