Over Collegagroep West-Vlaanderen - Communicatie in galop

Campagnes voeren Instagram Inspraak en participatie in beleid
2024 19 mrt

Collegagroep West-Vlaanderen - Communicatie in galop

Verhalen over communicatiebeleid, op jouw maat

Je kunt heel wat leren van je collega’s. Tijdens deze bijeenkomst van West-Vlaamse communicatiemedewerkers laten we 3 collega’s aan het woord over interessante en inspirerende communicatieacties in hun gemeente.

Zo zijn Instagram Stories en Reels voor stad Waregem een krachtig kanaal om evenementen op een aantrekkelijke manier te promoten. Collega Tom toont hoe ze in de gastgemeente met beperkte middelen maar met veel enthousiasme werk maken van mooie beelden en prikkelende video’s.

Meer trots en opvallende campagnes

Stad Blankenberge wil de visie en de missie van de badstad scherper stellen om een hechte community en meer trots te creëren rond het merk ‘Blankenberge’. Kevin vertelt hoe een brede bevraging bij inwoners en bezoekers helpt om accenten te leggen in het communicatieplan en -acties.

In de voorbije maanden lanceerde gemeente De Panne twee opvallende campagnes. Charlotte licht de lancering van het nieuwe digitale evenementenloket en de Drop&Go-campagne voor minder zwerfvuil en afval op de straat toe.

Inspiratie voor jouw communicatie

Ook in jouw gemeente zijn er ongetwijfeld communicatie-initiatieven die jouw collega’s inspireren. Deel ook jouw ervaringen en ideeën om samen werk te maken van een beter communicatiebeleid.

 We ontmoeten je graag op dinsdag 19 maart tijdens de collegagroep West-Vlaanderen in de bibbox van Waregem. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 19 maart 2024
09:30 - 12:30 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden