Over Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

2024 23 apr

Basisopleiding Communicatie voor socialprofitorganisaties

Vijfdaagse basisopleiding voor elke startende communicatiemedewerker van een socialprofitorganisatie

Een doordachte aanpak van communicatie wordt voor elke socialprofitorganisatie steeds belangrijker. Communicatie helpt om doelgroepen te bereiken en doelstellingen te realiseren. Bovendien levert communicatie ook een belangrijke bijdrage aan het imago, de erkenning en dus ook de financiering van een organisatie.

Socialprofitorganisaties investeren steeds meer in de professionalisering van hun communicatie, met het nodige personeel en de vereiste middelen. Kortom, Socius, FARO en De Ambrassade organiseren daarom een basisopleiding op maat van elke startende communicatieverantwoordelijke of –medewerker van een socialprofitorganisatie.

Gevarieerd programma

Tijdens dit vijfdaags vormingsprogramma komen de belangrijkste communicatiethema’s aan bod. Docenten met een ruime ervaring in de praktijk en de academische wereld maken je wegwijs in communicatiebeleid, communicatieplanning, communicatiemiddelen en relevante communicatiethema’s zoals diversiteitscommunicatie, scanbaar schrijven, mediabeleid en socialemediastrategie.

We sluiten de opleiding af met een feedbackmoment waarbij je jouw praktijkcase voorstelt.Logo Kortom     Socius_21_Logo_Liggend_RGB-426x214  logo ambrassade    logo faro

Praktische informatie

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

dinsdag 23 april 2024
09:30 uur tot vrijdag 14 juni 2024 16:30 uur
Lid van Kortom, FARO, Socius of De Ambrassade € 450,00
Niet-lid € 575,00

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen. Je ontvangt ook een exemplaar van het boek ‘Tante Mariette en haar fiets’, hét handboek over communicatie op maat van socialprofitorganisaties.

Wil je maar een of twee vormingsdagen volgen? Mail dan naar info@kortom.be. Wie de volledige opleiding volgt krijgt voorrang.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden