Sprekers bij Maak een magazine dat je lezer raakt

Gent Magazines
2024 27 feb

Maak een magazine dat je lezer raakt

Over de sprekers

 1. Luc Van Loon

  Luc Van Loon

  Luc Van Loon weet hoe mensen te raken met verhalen. Dat leerde hij als journalist voor vrouwenbladen en als bladenmaker en creatief directeur voor de stad Antwerpen. Die ervaring geeft hij door aan anderen als schrijfcoach, trainer en als co-auteur van het Kortom-boek 'Kom Binnen' over magazines maken voor de non-profit sector. Als manager marketing en communicatie wil hij nu de Sint-Niklazenaars trots maken op hun stad.
  Details
 2. Marlies Nachtergaele

  Marlies Nachtergaele

  Marlies Nachtergaele (witngrid.com) is master in vormgeving en typografie.  Als zelfstandig consultant vormt ze tekst, beeld en vorm om tot verrassende concepten. Bij Graffiti Jeugddienst drukte ze haar stempel op publicaties voor de Gentse jongerenwerking. Later verlegde Marlies de focus naar magazines bij communicatiebureau Jansen & Janssen, Stapel Magazinemakers en F-Twee. Marlies staat voor speelse bladen met een sterke typografische inslag. foto Voorland (c) Silvie Bonne
  Details

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 27 februari 2024
09:30 - 16:30 uur
Lid € 255,00
Niet-lid € 355,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank, broodjeslunch en een exemplaar van het boek ‘Kom Binnen. Maak een magazine dat je lezer raakt’ zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 • 234_2imagine.png
 • LOGO_VP.jpeg
 • logo-og.png
Bedrijfsleden