Over Collegagroep Antwerpen - Vrijetijdscommunicatie: méér publiek voor je activiteiten

2023 24 okt

Collegagroep Antwerpen - Vrijetijdscommunicatie: méér publiek voor je activiteiten

Activiteiten communiceren

Er is een mooi aanbod aan vrijetijdsactiviteiten klaar en daarmee wil je zoveel mogelijk toeschouwers en deelnemers bereiken. Er is een evenement gepland maar de inschrijvingen lopen niet vlot. Hoe kan de communicatie van het vrijetijdsaanbod beter?

Tijdens de collegagroep van Antwerpse communicatiecollega’s op dinsdag 24 oktober bespreken we hoe je vrijetijdsactiviteiten nog beter kan communiceren. Eric Goubin geeft je tips en toont goede voorbeelden maar we luisteren ook naar jouw ervaringen en vragen.

Verkiezingskoorts stijgt

Voor deze collegagroep zijn we te gast in het gemeentehuis van Westerlo. Je bent er niet enkel op bezoek in het imposante de Merode-kasteel maar collega’s Christophe, Sofie, Vicky en Lore vertellen je meer over enkele inspirerende communicatieacties in de ‘Parel van de Kempen’.

We blikken ook vooruit naar de lokale verkiezingen in 2024. Hoe ga je om met de stijgende verkiezingskoorts? We bespreken de regels rond de sperperiode, opkomstplicht, afsprakennota’s en het memorandum voor een beter communicatiebeleid nà de verkiezingen.

Inspiratie voor jouw communicatie

Deel ook jouw ervaringen en ideeën om samen werk te maken van een beter communicatiebeleid. We ontmoeten je graag op dinsdag 24 oktober tijdens de collegagroep Antwerpen in het gemeentehuis van Westerlo. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 24 oktober 2023
09:30 - 12:30 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden