Over Kortom Online - Communiceer beter met de juiste foto’s

2023 06 dec

Kortom Online - Communiceer beter met de juiste foto’s

Van nature zijn wij visueel ingesteld: met een foto kan je heel krachtig communiceren. Toch ligt de focus in onze communicatie nog vaak op letters en woorden. Ine Dehandschutter kijkt door een lens naar de wereld en inspireert je voor een beter fotogebruik in jouw communicatiekanalen.

Hoe brief je en werk je samen met een fotograaf? Hoeveel kosten goede foto’s en fotografen? Ine Dehandschutter vertelt hoe je foto’s belangrijker maakt in jouw communicatiestrategie. Ze geeft je praktische tips voor een beter fotogebruik en vertelt je meer over het belang van witruimte in foto’s en het gebruik van foto’s in sociale media.

Ine Dehandschutter studeerde in 2000 als fotograaf af aan het KASK in Gent. Na een avontuur in Israël startte ze als freelance fotograaf. Met haar digitale studio Matuvu geeft ze advies aan organisaties en bedrijven over visuele en online communicatie.

Kortom Online

Deze sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie met oefeningen voor ruim 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 6 december 2023
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden