Over Visual storytelling

Beeldmateriaal Audiovisueel materiaal Foto
2024 16 apr

Visual storytelling

De kracht van Visual Storytelling

Ben je op zoek naar een manier om het verhaal van je organisatie op een visuele manier te vertellen? Wil je leren om zelf betere foto's te maken? In deze opleiding krijg je inspiratie, ideeën en praktische tools om visuele content te creëren. 

Programma

Nooit eerder was het zo gemakkelijk om foto’s te maken. Met een smartphone in de hand is iedereen een fotograaf. Maar hoe maak je beelden die er professioneel uitzien? En hoe zorg je dat foto’s passen bij de sfeer van jouw organisatie? In het eerste deel van de opleiding leer je over zowel de technische als inhoudelijke aspecten van visuele contentcreatie.

In het tweede deel gaan we dieper in op alle andere facetten van visual storytelling. We behandelen onderwerpen zoals vormgeving, huisstijl, het gebruik van apps en het selecteren van beelden, kleuren en lettertypen die passen bij jouw organisatie. 

Na deze dag ga je naar huis met praktische handvatten om het verhaal van jouw organisatie op een creatieve, pure en professionele manier visueel te vertellen. 

Voor wie?

  • Je wil foto’s inzetten om het verhaal van je organisatie ook visueel te vertellen.
  • Je wil beter leren fotograferen met je smartphone
  • Deze opleiding is ook interessant voor als je al een huisstijl hebt en wil leren hoe je daar op een creatieve manier mee kan omgaan.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 16 april 2024
09:30 - 16:30 uur
Lid € 255,00
Niet-lid € 355,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden