Over Masterclass Copywriting

Gent Magazine Taal
2024 05 feb

Masterclass Copywriting

Nog beter schrijven

Je hebt al wat kilometers op de teller in het copyvak. De basics van copywriting heb je onder de knie. Je kent het klappen van de zweep.

Maar je wil meer. Je voelt dat je op automatisme schrijft. Je bent niet tevreden van de conversie. Of de reactie van je lezer valt tegen. Je collega’s vinden je copy goed, maar jij beseft: dit kan beter.

En dus wil je die stap hogerop zetten. Die verfijning in je copy waarvan je weet: hier ga ik van beter naar best. Van ‘goed gedaan’ naar ‘wow! Herkenbaar?

Interactief en in een kleine groep

Deze Masterclass Copywriting is interactief en in beperkte groep. Met maximaal 10 personen uit hetzelfde hout gesneden. Er is veel ruimte voor feedback en korte oefeningen.

Je leert in de groep andere copywriters kennen, die ook jouw tekst zullen fileren. Je daagt elkaar uit tot je helemaal op scherp staat. Het wordt intens. En het zal vooruit gaan.

Maar vergis je niet. Nu nog opeens die grote stappen vooruit zetten zoals in het begin, is niet evident. Integendeel, het zijn die kleine stapjes die je op weg naar perfectie brengen. Een topsporter weet dat je goud wint door op de details te letten. Op het einde van dag ben je een scherpere versie van jezelf.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 5 februari 2024
09:30 - 16:30 uur
Lid € 395,00
Niet-lid € 495,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden