Over Lunchwebinar - Bijna afgestudeerd in een communicatieopleiding. Wat nu?

2023 26 apr

Lunchwebinar - Bijna afgestudeerd in een communicatieopleiding. Wat nu?

Je bent laatstejaars van een communicatieopleiding en je zet binnenkort de eerste stappen in het werkveld? Of weet je nog niet helemaal wat je na je studies wil doen? Dan is deze lunchwebinar iets voor jou!

Ideaal om je week te breken: een lunchwebinar met een blik op jouw toekomst als communicatieprofessional. Hoe profileer je je op LinkedIn? Wat kan je leren van jouw voorgangers die onlangs ook de stap zetten van studie naar werk? 

Haal alles uit LinkedIn

Je beschikt al over een profiel op LinkedIn of je wilt het platform binnenkort verkennen? In het eerste deel van de online sessie legt Ymke, stafmedewerker bij Kortom, je uit hoe je alles uit jouw LinkedIn-account haalt.

Hoe maak je je profiel tip top in orde? Hoe laat je je van je beste kant zien in een post? Ymke geeft je tips and tricks om je zichtbaarheid op LinkedIn te verhogen.

Een dag uit het leven van een communicatieprofessional

Hoe ziet een doorsnee werkdag van een communicatieprofessional eruit? Wel, doorsnee in elk geval niet! We laten een aantal communicatiecollega's uit verschillende overheids- en socialprofitorganisaties aan het woord. Zij geven je een blik achter de schermen bij hun communicatiewerk en verklappen je wat hun job net zo uniek maakt.

Je hoort de ervaringen van collega's die nog niet zo lang geleden afstudeerden. Ze delen hun ervaring en vertellen hoe de stap van studie naar werk verliep. 

Aan het woord:

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 26 april 2023
12:00 - 13:00 uur
Online
Gratis voor iedereen Gratis

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden