Over Collegagroep West-Vlaanderen - Communicatie is ‘r voor jou

Communicatiedienst Campagnes voeren
2023 30 mrt

Collegagroep West-Vlaanderen - Communicatie is ‘r voor jou

Communicatie in beweging

Er beweegt heel wat in Roeselare, dat merk je zeker tijdens de collegagroep West-Vlaanderen. Collega’s Bregt, Annebeth en Véronique dompelen je onder in het communicatiebeleid van Roeselare en vertellen je meer over het vernieuwde stadsmagazine, het merkbeleid en de toeristische destinatiecampagne.

Je hoort ook hoe de gemeente Kortemark het onthaal van nieuwe inwoners organiseert en een nieuwe promotievideo lanceerde.

Tijdens de gespreksronde wisselen we tips uit, onder meer over de communicatie van (zomer)activiteiten en de aanpak van het infoblad.

Exclusief! Ga mee op bezoek naar Het Kunstuur Roeselare

Aansluitend – én exclusief voor deze collegagroep – kan je gratis mee op bezoek naar Het Kunstuur Roeselare: een unieke kunstbeleving van één uur met topwerken van Belgische schilders uit de periode 1850–1950. Deze zijn zelden of nooit in West-Vlaanderen getoond. Bekende Vlamingen vertellen verhalen bij de schilderijen en samen met de unieke belichting en de aangepaste muziek van Dirk Brossé zorgt dat voor een uur betoverende kunst in een unieke locatie, de Sint-Amandskerk in het centrum van Roeselare. 

Inspiratie voor jouw communicatie

Ook in jouw gemeente zijn er ongetwijfeld communicatie-initiatieven die jouw collega’s inspireren. Deel ook jouw ervaringen en ideeën om samen werk te maken van een beter communicatiebeleid.

We ontmoeten je graag op donderdag 30 maart tijdens de collegagroep West-Vlaanderen in het Huis van de Voeding (gewijzigde locatie!) in Roeselare. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 30 maart 2023
09:30 - 12:30 uur
Collegagroep + Kunstuur Gratis
Enkel collegagroep Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden