Over Dag van de Digitale Communicatie

Video Sociale media Website DDC Lokaal bestuur Contentplanning Instagram TikTok Intranet Artificiële intelligentie E-inclusie
2023 21 sep

Dag van de Digitale Communicatie

Van uitdagingen naar kansen

Nieuwe digitale toepassingen ontwikkelen zich in rotvaart. Na de mobiele applicaties vindt nu ook artificiële intelligentie zijn weg naar het dagelijkse leven. Deze digitale ontwikkelingen hebben een grote impact op ons vak, onze jobs en onze organisaties.

Tijdens de Dag van de Digitale Communicatie op donderdag 21 september ’23 zetten we deze digitale uitdagingen om naar kansen. Kansen die we volop grijpen om beter te communiceren, nu en in de toekomst.

Boeiende lezingen en straffe cases

Spring mee op de sneltrein van #DDC23 en houd halt bij verschillende topics zoals de impact van AI voor jouw communicatie, de rol van video of de mogelijkheden van sociale media. We gaan ook in op het belang van ethiek en cyberveiligheid. We laten graag collega’s aan het woord over hun ervaringen met apps, websites, intranet en instagram.

Verwacht je dus aan veel boeiende lezingen en straffe cases vol praktische tips van collega’s en experts. Tijdens de middagpauze kan je ook enkele demo’s volgen.

Donderdag 21 september is dus hét moment om ervaringen en inspiratie uit te wisselen met jouw collega’s over digitale communicatie.

VLAAMS_PARLEMENT_Logo_FULL_MAUVE 300 CMYK

ddc23

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 21 september 2023
09:00 - 16:30 uur
Lid € 175,00
Niet-lid € 275,00
Spreker Gratis

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden