Over Communicatie als bindkracht - trendboek communicatie

Trends
2023 27 mrt

Communicatie als bindkracht - trendboek communicatie

Eric Goubin stelt zijn nieuwe trendboek voor met 10 communicatie-uitdagingen

Het communicatieklimaat is voortdurend in beweging. Artificiële intelligentie, online polarisatie of het klimaatdebat. Er zijn heel wat uitdagingen met een belangrijke impact op jouw job als communicatieprofessional. 

Eric Goubin maakt een synthese van de 10 belangrijkste communicatie-uitdagingen in het nieuwe trendboek ‘Communicatie als bindkracht’. Hij schetst een aanpak voor duurzame en inclusieve communicatie en suggereert hoe je slim kan omgaan met polarisatie. In het nieuwe trendboek heeft hij het ook over het belang van beleving in communicatie en hoe je de hele organisatie communicatief sterker kan maken.

Het boek ‘Communicatie als bindkracht’ wil jou inspireren om in te zetten op geëngageerde en verbindende communicatie rond maatschappelijke thema’s die er echt toe doen. Ad hoc ‘dingen doen’ in communicatie gaat meestal alle kanten op en geraakt dus nergens. Waarom communiceren we eigenlijk? Wat willen we bereiken?

Leg nu de basis voor betere communicatie in de toekomst

Op maandag 27 maart stelt hij je het nieuwe trendboek voor tijdens een interactieve presentatie met voorbeelden en ervaringen van collega’s. Je krijgt een stevige basis om communicatie nu en in de nabije toekomst stevig in handen te nemen. Geniet ook van de nabespreking met jouw collega’s tijdens de receptie. Je krijgt één van de eerste exemplaren van het nieuwe boek ‘Communicatie als bindkracht’ mee naar huis.

Het boek 'Communicatie als bindkracht' maakt deel uit van de Kortom/ Politeia-boekenreeks.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 27 maart 2023
14:00 - 16:00 uur
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie en receptie achteraf zijn inbegrepen.

Je ontvangt een exemplaar van het trendboek 'Communicatie als bindkracht'

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden