Over Collegagroep Oost-Vlaanderen

Communicatiedienst Campagnes voeren
2023 30 mrt

Collegagroep Oost-Vlaanderen

Op 30 maart vindt een nieuwe collegagroep Oost-Vlaanderen plaats. Alle communicatiemedewerkers van lokale besturen en de provincie zijn welkom om deel te nemen. We maken tijd om inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en gaan met elkaar in gesprek.

Een nieuwe huisstijl en merkarchitectuur voor Destelbergen

Lokaal bestuur Destelbergen zit vanaf 1 februari in een nieuw jasje. Een nieuwe huisstijl, logo en merkarchitectuur zijn leuk, maar er komt ook heel wat bij kijken. Hoe pakte Destelbergen dit aan?

Collega’s en inwoners zijn vaak gehecht aan een huisstijl en logo, en stappen er niet zo graag van af. Hoe krijg je collega’s toch mee in dit proces? En hoe werd deze nieuwe huisstijl onthaald bij de inwoners? Lieven De Bosscher en Elaine Vandewalle van lokaal bestuur Destelbergen lichten hun case toe.

Wat vinden de inwoners van je communicatiebeleid? Dat zocht Wetteren uit!

Je zoekt telkens naar manieren om je communicatie te verbeteren. Maar hoe weet je of je goed bezig bent en waar kansen zitten om je communicatie naar een hoger niveau te tillen? Dan is een onderzoek ideaal om je communicatie onder de loep te nemen.

Ook Wetteren was benieuwd hoe hun communicatie scoorde bij de inwoners. Daarom lieten ze een communicatieonderzoek uitvoeren. Hoe pak je zo’n onderzoek aan? En wat waren de resultaten? En belangrijk: hoe gaat Wetteren aan de slag met de resultaten? Els Dever van lokaal bestuur Wetteren gaat dieper in op hun communicatieonderzoek en wat the next steps zijn.

Wat leeft er op jouw dienst?

Ongetwijfeld zet jouw lokaal bestuur van alles op poten wat ook je collega’s kan inspireren. Of zit je met een communicatie-uitdaging waarvan je wel eens wil weten hoe je collega’s dit aanpakken? Tijdens deze collegagroep maken we tijd om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

We ontmoeten je graag op donderdag 30 maart in het gemeentehuis van Wetteren. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Praktisch

  • Wanneer en waar: donderdag 30 maart van 9.30 tot 12.30 in het gemeentehuis van Wetteren: Rode Heuvel 1, 9230 Wetteren.
  • Inschrijven: Deelname aan de collegagroep is gratis. Schrijf je wel in, graag voor 23 maart.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 30 maart 2023
09:30 - 12:30 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden