Over Kortom Revue Live - een nieuw magazine, de 1e Communicatie Cup en nieuwjaarsreceptie

Gent
2023 01 jan

Kortom Revue Live - een nieuw magazine, de 1e Communicatie Cup en nieuwjaarsreceptie

Kortom bestaat niet zonder leden: daarom organiseren we een bijzondere ledendag tijdens Kortom Revue Live. Op dinsdag 14 februari stellen we een nieuwe editie van het magazine ‘Kortom Revue’ voor, overhandigen we de eerste ‘Communicatie Cup’ tijdens de communicatiequiz en is er een sprankelende nieuwjaarsreceptie. Het wordt een namiddag vol warmte, inspiratie en verbinding waarbij we ook verdienstelijke leden in de bloemetjes zetten.

Een nieuwe Kortom Revue

Binnenkort ontvangen alle leden van Kortom de nieuwe editie van het magazine ‘Kortom Revue’, een blad vol prikkelende verhalen, diepgravende interviews en inspirerende cases rond overheids- en socialprofitcommunicatie. Het is ons cadeautje aan onze leden, als dank voor de dagelijkse inzet om communicatie naar een hoger niveau te tillen.

We brengen het magazine tot leven en presenteren die namiddag enkele verbindende cases en verhalen uit het magazine. Tijdens de gesprekken met communicatiecollega’s ervaar je de kracht van samenwerking en de mogelijkheden van meer inclusieve communicatie.

De eerste Communicatie Cup

Test jouw communicatiekennis tijdens de eerste ‘Communicatie Cup’! Je kan je inschrijven als ploeg of als individu voor een uitdagende communicatiequiz vol interessante weetjes en vette prijzen. Nadien ontkurken we de flessen voor een sprankelende nieuwjaarsreceptie.

Tijdens Kortom Revue Live inspireren we je met inspirerende en positieve verhalen over communicatie. Het is bovendien het ideale moment om jouw communicatiecollega’s nog beter te leren kennen.

Praktische informatie

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

zondag 1 januari 2023
14:00 - 19:00 uur
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00
Spreker Gratis

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Noteer bij 'opmerkingen' de naam van eventuele collega's (max. 3) die je graag in jouw quizploeg wil. 

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
Bedrijfsleden