Over online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 3 - Instagram Stories en Reels

Sociale media
2023 02 mrt

online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 3 - Instagram Stories en Reels

Stories en Reels: ontdek meer mogelijkheden op Instagram

Je hoort overal dat Instagram Stories en Reels jouw Instagram-account helpen groeien maar hoe begin je eraan?

Instagram Stories is een van de meest creatieve manieren om met je volgers in interactie te gaan. Lobke Gielens wijst de weg langs alle knoppen en toepassingen en toont een hoop inspirerende voorbeelden. Ze helpt je nadenken over je strategie én mogelijkheden om je stories visueel te pimpen. 

Je leert ook hoe je Instagram Reels professioneel inzet: van idee en scenario tot een afgewerkte Reel. Je krijgt tips over de opbouw van je Reels-filmpje en je leert hoe je die Reels bewerkt als een pro. De voorbeelden van andere organisaties inspireren jouw aanpak. 

4 x Allemaal Digitaal

Je communiceert digitaal maar je vindt het moeilijk om bij te blijven? Sociale media maken vanzelfsprekend deel uit van de communicatiestrategie van elke kleine en grote organisatie maar de digitale wereld verandert snel en je kan niet alles op de voet volgen.

Daarom is er nu de online reeks ‘ALLEMAAL DIGITAAL’: vier webinars met de voeten in de praktijk. We pikken in op uiteenlopende maar belangrijke ontwikkelingen en toepassingen in sociale media. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 28 februari tot en met 3 maart kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over TikTok, online conversaties managen, Instagram Stories & Reels en omgaan met online haatspraak.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname. Schrijf je apart in voor elke sessie van deze online reeks.

  • Kortom-lid: 35 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Niet-lid: 55 euro per sessie – 190 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Jouw lidmaatschap start direct en eindigt in december 2023. Mail hiervoor naar info@kortom.be.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 2 maart 2023
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Deze webinar maakt deel uit van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Je schrijf je apart in voor elk webinar. Wie zich inschrijft voor de 4 sessies krijgt een korting (Kortom-lid: 90 euro voor 4 sessies, niet-lid: 190 euro voor 4 sessies). Deze korting wordt automatisch toegekend bij facturatie.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden