Over online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 2 - Online conversaties managen

Sociale media
2023 01 mrt

online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 2 - Online conversaties managen

Een goed gesprek, ook online

Online media draaien rond conversaties: likes, reacties op posts en commentaren. Het is belangrijk om vooraf na te denken hoe je deze conversaties wilt uitlokken en beheren. Hoe ga jij online in gesprek met jouw community?  

In het echte leven zijn er regels en gewoontes om een gesprek goed te laten verlopen: luisteren en reageren met begrip en empathie. Oprechte interesse tonen voor de andere is een belangrijke voorwaarde voor een goed gesprek.

Goede conversation managers houden hier ook rekening mee bij online gesprekken. Freek Stevens legt de link met het echte leven om de conversaties met jouw online communities beter te managen.

4 x Allemaal Digitaal

Je communiceert digitaal maar je vindt het moeilijk om bij te blijven? Sociale media maken vanzelfsprekend deel uit van de communicatiestrategie van elke kleine en grote organisatie maar de digitale wereld verandert snel en je kan niet alles op de voet volgen.

Daarom is er nu de online reeks ‘ALLEMAAL DIGITAAL’: vier webinars met de voeten in de praktijk. We pikken in op uiteenlopende maar belangrijke ontwikkelingen en toepassingen in sociale media. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 28 februari tot en met 3 maart kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over TikTok, online conversaties managen, Instagram Stories & Reels en omgaan met online haatspraak.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname. Schrijf je apart in voor elke sessie van deze online reeks.

  • Kortom-lid: 35 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Niet-lid: 55 euro per sessie – 190 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Jouw lidmaatschap start direct en eindigt in december 2023. Mail hiervoor naar info@kortom.be.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 1 maart 2023
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Deze webinar maakt deel uit van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Je schrijf je apart in voor elk webinar. Wie zich inschrijft voor de 4 sessies krijgt een korting (Kortom-lid: 90 euro voor 4 sessies, niet-lid: 190 euro voor 4 sessies). Deze korting wordt automatisch toegekend bij facturatie.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden