Over online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 1 - TikTok inzetten met je organisatie

Sociale media
2023 28 feb

online reeks ALLEMAAL DIGITAAL 1 - TikTok inzetten met je organisatie

TikTok, ook voor volwassenen

TikTok is razend populair. Maandelijks posten er meer dan 2 miljard (vooral) kinderen en jongeren muziek- en playbackvideo’s van 15 seconden. Maar ook steeds meer volwassenen vinden de weg naar de app. Je kan er gemakkelijk korte video’s mee maken en ontdekken. Je vindt er ook heel wat content op maat van volwassenen.

Lobke Gielens toont hoe je een eigen TikTok-bedrijfsaccount lanceert en hoe je die professioneel inzet. Je krijgt een pak creatieve en inspirerende voorbeelden te zien en je leert meer over het formaat, de lengte en de opbouw van een TikTok-filmpje.

Na deze webinar weet je hoe TikTok werkt en hoe je TikTok strategisch kunt inzetten in jouw communicatie.

4 x Allemaal Digitaal

Je communiceert digitaal maar je vindt het moeilijk om bij te blijven? Sociale media maken vanzelfsprekend deel uit van de communicatiestrategie van elke kleine en grote organisatie maar de digitale wereld verandert snel en je kan niet alles op de voet volgen.

Daarom is er nu de online reeks ‘ALLEMAAL DIGITAAL’: vier webinars met de voeten in de praktijk. We pikken in op uiteenlopende maar belangrijke ontwikkelingen en toepassingen in sociale media. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 28 februari tot en met 3 maart kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over TikTok, online conversaties managen, Instagram Stories & Reels en omgaan met online haatspraak.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname. Schrijf je apart in voor elke sessie van deze online reeks.

  • Kortom-lid: 35 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Niet-lid: 55 euro per sessie – 190 euro voor 4 sessies. Schrijf je apart in voor elke sessie. De korting bij deelname aan 4 sessies wordt automatisch toegepast bij facturatie.

  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Jouw lidmaatschap start direct en eindigt in december 2023. Mail hiervoor naar info@kortom.be.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 28 februari 2023
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Deze webinar maakt deel uit van de online reeks ALLEMAAL DIGITAAL. Je schrijf je apart in voor elk webinar. Wie zich inschrijft voor de 4 sessies krijgt een korting (Kortom-lid: 90 euro voor 4 sessies, niet-lid: 190 euro voor 4 sessies). Deze korting wordt automatisch toegekend bij facturatie.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden