Over Word meesterframer

Gedragsverandering
2023 01 jun

Word meesterframer

Harder praten helpt niet, onbewust beïnvloeden wel

Argumenten en feiten kloppen helemaal maar toch is de ander het niet met je eens. Sommige boodschappen overtuigen moeiteloos terwijl andere niet eens gehoord worden. Waarom horen mensen vaak iets heel anders dan er bedoeld wordt? Waarom vallen mensen steeds weer terug in fout of oud gedrag? Hoe raak je de juiste snaar om je publiek te overtuigen?

Het antwoord op deze vragen is: onbewuste beïnvloeding.

Veel invloed beweegt zich tussen de regels door. Een set psychologische vuistregels die in ieders brein verstopt zitten spelen een grote rol bij directe gedragsbeïnvloeding. Wie aan de juiste knoppen draait kan gedrag beïnvloeden zonder dat mensen zich gemanipuleerd voelen. De kracht van taal en psychologische vuistregels vergroten jouw overtuigingskracht zonder meer te moeten argumenteren.

De juiste woorden en beelden

Jouw boodschap in een strategische verhaallijn gieten en met de juiste woorden en beelden te vertellen is ook een slimme manier voor meer overtuigingskracht is. Deze beïnvloedingsstrategie noemen we framing. Welke woorden werken? Welke zijn gevaarlijk? Welke handvaten kun je gebruiken om strategisch te framen?

Framing- en nudgingexpert Lindi Boeije gaat tijdens de interactieve opleiding in op wat framing en nudging precies is. Ze legt uit hoe je deze beïnvloedingsprincipes kan toepassen. Lindi (Taalstrategie) adviseert bedrijven en organisaties om framing en nudging in te zetten om hun communicatie duidelijk, overtuigend en aantrekkelijk te maken.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 1 juni 2023
09:30 - 16:30 uur
Lid € 315,00
Niet-lid € 415,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden