Over Kortom Online - Hoe ga je als politiezone om met feedback op sociale media?

Sociale media
2023 25 jan

Kortom Online - Hoe ga je als politiezone om met feedback op sociale media?

Webcare en conversation management

Actie en reactie: dat is de essentie van ‘sociale’ media. Met je posts op Facebook & co doe je er alles aan om interactie uit te lokken. Voor jou als medewerker van een politiezone is het vaak moeilijk om op een gepaste manier om te gaan met klachten (of erger).

We vertrekken tijdens deze online sessie vanuit een brede blik op webcare en conversation management. We focussen niet enkel op negatieve berichten maar denken na hoe je met vragen omgaat, complimenten versterkt, gesprekken gaande houdt, foute berichten rechtzet en klachten behandelt.

Je krijgt enkele handvaten mee als reacties echt over de schreef gaan. Zo word je meer vertrouwd met de principes van webcare en kun je kordaat en gevat reageren op vragen en klachten. We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in de aanpak en ervaringen met conversation management in jouw politiezone.

Let op: Tijdens deze online sessie is de context en zijn de voorbeelden specifiek gericht op medewerkers van politiezones.

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 45 minuten vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 25 januari 2023
10:00 - 12:00 uur
Lid € 35,00
Niet-lid € 55,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Na de online sessie ontvang je de opname.

Hoe inschrijven? Lees hier het stappenplan.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden