Win jij een Kortom Award?

Zat jouw team afgelopen jaar in de regie van een straffe communicatiecampagne? Ben jij trots op wat jullie hebben bereikt? Of ben je nog student en wil je jouw eindwerk voorstellen aan communicatieprofessionals uit de overheid- en socialprofitsector? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Zet de schijnwerpers op jouw communicatieproject of eindscriptie en maak kans op een Kortom Award.

Momenteel buigt de jury zich over de inzendingen voor de awards. De spannende ontknoping vindt plaats op 21 februari 2024. Dan rollen wij onze rode loper uit tijdens de Kortom Awards Show in Cinema Galeries in Brussel. Kom jij ook?

Volg de awards show vanop de eerste rij

Maak kans op deze awards:

We reiken deze 4 awards uit tijdens een avondshow op 21 februari 2024 in Brussel.

Communicatie Award 2023 overheid

Trots op wat je met je communicatieteam realiseerde? Helemaal terecht! Maar waarom zou je de successen enkel intern vieren?

Stuur jouw project nu in voor de Kortom Awards, en wie weet wordt jouw team de ster van de avond!

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Communicatie Award 2023 Social Profit

Werk je bij een socialprofitorganisatie? Realiseerde je mooie communicatieprojecten? Wil je andere organisaties inspireren én een award winnen?

3x ja? Schrijf je dan nu in en breng je project naar het grote scherm!

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Kortom Scriptieprijs

Jouw onderzoek of eindwerk voorstellen aan communicatieprofessionals uit het vak? Dat kan! Stuur ons nu jouw samenvatting en verover de harten en hoofden van het publiek.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Communicatie publieksprijs 2023

De jury kiest tien genomineerden en twee winnaars uit de deelnemende organisaties. Daarna mag ook het publiek hun stem laten horen. Zorgen jullie voor een plottwist ...?

Stemmen kan vanaf 15 januari 2024

Timing Kortom Awards 2023

Oproep scriptieprijs vanaf 1 mei 2023
Oproep award communicatie overheid en
social profit
vanaf 4 september 2023
Einde inschrijvingen De inschrijvingen sluiten op 13 oktober 2023 om 17 uur
Genomineerd? Op 18 december 2023 weet je of de jury jouw project of scriptie selecteerde als één van de laureaten (5 overheid, 5 social profit, 3 scripties)
Het publiek aan zet Vanaf 15 januari 2024 tot 15 februari 2024 kan het publiek stemmen op hun favoriete communicatieproject uit overheid en social profit.
Bekendmaking winnaars Op woensdag 21 februari 2024 tijdens de Kortom Awards Show in cinema Galeries (Brussel)

Onze jury

De Kortom Awards zouden de Kortom Awards niet zijn zonder onze enthousiaste jury. De jury is samengesteld uit deskundigen met een jarenlange ervaring op vlak van communicatie. Zij toetsen de ingediende projecten aan de voorwaarden van het reglement en selecteren de laureaten op basis van de kwaliteit van de inhoud, de uitvoering, de aangetoonde effecten en de originaliteit van het project. 

Kortom Awards Show

De Kortom Communicatie Awards, de Kortom Scriptieprijs en de publieksprijs worden uitgereikt tijdens een avondshow op woensdag 21 februari 2024 in Cinema Galeries in Brussel.

Schrijf je in en ontdek vanop de eerste rij wie een plekje krijgt in onze hall of fame. 

Over de awards

De Kortom Awards zijn een tweejaarlijks initiatief van Kortom vzw, gestart in 2010. De Awards belonen projecten van overheden én socialprofitorganisaties die het belang van communicatie onderstrepen.

Daarnaast reikt Kortom sinds 2021 de Kortom Scriptieprijs uit. Deze prijs beloont een eindwerk, bachelor- of masterproef met hoge relevantie voor ons vakgebied. We onderstrepen hiermee het belang van communicatieonderzoek.

De prijzen zijn een aanmoediging voor overheden en socialprofitorganisaties die communicatie bewust en succesvol inzetten.

Leer de vorige winnaars kennen

Vragen over de Kortom Awards? Contacteer Ymke

Nog vragen? Ik help je graag

Ymke Deprez

Ymke Deprez

Kortom vzw

050 31 14 31 ymke@kortom.be

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
Bedrijfsleden