Feest op Instagram met jullie originele nieuwjaarswensen

Feest op Instagram met jullie originele nieuwjaarswensen

2024 is van start gegaan. En dat hebben we ook gemerkt op jullie Instagram-pagina’s. Met zoveel originele nieuwjaarswensen is het alweer bewezen: communicatiemedewerkers zijn creatieve zielen! We kozen 5 nieuwjaarswensen waarvoor we met plezier even stopten met scrollen.

Uitpakken met je creativiteit

Team Taaladvies ging niet voor een gewone nieuwjaarswens. De inhoudelijke focus op taal speelde deze organisatie uit in een ludieke post. Verschillende woorden flitsen snel na elkaar voorbij. Als je een screenshot neemt, ontdek je jouw woord van 2024.

En, welk woord heb jij?

Harten laten smelten

Beelden komen vaak sterker binnen dan woorden. En dat wist het communicatieteam van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst maar al te goed. Met een foto van een pasgeboren baby raakt deze organisatie het hart van haar volgers. Naast deze schattige foto krijg je ook leuke weetjes, zoals hoeveel kindjes het afgelopen jaar werden geboren en wat de populairste namen waren.

Kiezen voor goede voornemens

Het nieuwe jaar is het uitgelezen moment om goede voornemens waar te maken. Sommigen nemen zich voor gezonder te eten of vaker te sporten. Maar wat dacht je ervan om vrijwilliger te worden? Op dat goede voornemen heeft het Agentschap Integratie en Inburgering slim ingespeeld. In deze video deelt de organisatie een getuigenis van Freddy, hij is de buddy van Tesfahiwet. Buddy’s ondersteunen nieuwkomers om hun integratieproces vlot te laten verlopen.

 Wat is jouw goede voornemen voor 2024?

Terugblikken om vooruit te blikken

Bij een nieuwjaarswens blikken we graag vooruit. Maar hoe leuk is het om eerst nog even herinneringen op te halen? Bibliotheek Leuven zet bij het begin van 2024 nog even de populairste boeken van het afgelopen jaar op een rij. Een leuke terugblik, maar meteen ook een portie inspiratie voor je bezoek aan de bib in 2024.

Je doelgroep laten shinen

CVO Miras maakte een Instagram Reel mét haar doelgroep. De organisatie bracht verschillende cursusgroepen in beeld die enthousiast aftellen naar 2024. Een video om helemaal vrolijk van te worden!

Ook dit jaar willen we jullie blijven inspireren om nóg betere communicatie te ontwikkelen. Wij blikten op onze Instagram-pagina nog even terug op 2023. Maar met deze blog geven we graag het startschot voor een inspirerend 2024. Gelukkig nieuwjaar!

Gerelateerde blogs

  1. 28/4/2024The war for talents winnen op sociale media
  2. 28/4/2024Online polarisatie: in het oog van de storm – Ine Timmers van De Lijn
  3. 28/4/2024Beste AI, welkom op de communicatiedienst!
  4. 28/4/2024ChatGPT, kan je me helpen aub?
  5. 28/4/2024Dansen, of toch niet? - Tips voor TikTok en Instagram Reels
  6. 28/4/2024De magie van online video – Lobke Gielkens en Jade Yorks
  7. 28/4/2024Finland: waar creatieve communicatie en belastingen hand in hand gaan
  8. 28/4/2024Zag jij de paashaas ook rondhuppelen op sociale media?
  9. 28/4/20244 opstapjes naar betere communicatie
  10. 28/4/20245 inspirerende inzichten van de Dag van de Digitale Communicatie

Vind je het antwoord niet op je vraag?

Een van onze medewerkers helpt je graag verder in de community.

Stel je vraag in de community

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
Bedrijfsleden