Over publiqForum 2022

Externe organisatie
2022 15 dec

publiqForum 2022

Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven, en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap rond cultuureducatie, data, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Voor wie?

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector en van uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport)verenigingen.

Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqForum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)-partners samenkomen, op en naast het digitale podium. Kortom, een dag om mee te maken!

Praktisch

Voor de editie van 2022 trekken we naar Brugge

Een ticket kost 90 euro excl btw. Hiervoor krijg je een pak inspirerende sessies en workshops, hapjes en drankjes om je een hele dag op de been te houden en heel wat ontmoetingskansen.

Voor elke deelnemende collega, neemt een tweede collega van dezelfde organisatie deel aan de voordeelprijs van 70 euro excl btw.

Elke collega schrijft zich apart in. Gebruik dezelfde facturatiegegevens als je wil gebruik maken van de korting voor de tweede collega.

Je kunt je gratis inschrijven voor het feestprogramma met walking dinner en een inspirerende keynote speaker.

Inschrijven kan tot 7 december.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 15 december 2022
10:00 - 20:00 uur

Dit event wordt niet door Kortom georganiseerd.

Inschrijven kun je op de website van de organisator.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden