Over Collegagroep Vlaams-Brabant - Energiezuinig communiceren

Communicatiedienst Leuven Campagnes voeren
2022 24 okt

Collegagroep Vlaams-Brabant - Energiezuinig communiceren

Energiezuinig gedrag stimuleren

De energieprijzen swingen de pan uit en het einde is nog niet in zicht. Steeds meer lokale besturen willen energiezuinig gedrag stimuleren.

Zo nemen lokale besturen maatregelen om hun eigen energieverbruik op dieet te zetten. Eigen medewerkers én inwoners worden geïnformeerd en gestimuleerd tot aangepast gedrag.

Hoe kan je communicatie inzetten om energiezuiniger te leven en te werken? Hoe doe je dat naar burgers en naar interne medewerkers? Is het zinvol om lokale energiecampagnes te voeren?

Tijdens de collegagroep Vlaams-Brabant geeft Wannes Van Giel (Big Trees) praktische tips en we luisteren naar jouw ervaringen.

Voldoende energie voor de communicatiedienst

Je timmert dagelijks met veel goesting maar met beperkte middelen aan een beter communicatiebeleid. Het is belangrijk dat er voldoende energie is om de communicatiedienst op toeren te houden.

Hoe behandel je mails? Welke tools zet je in om alles rond te krijgen? Hoe stel je een to do lijst op en verdeel je taken? Hoe plan je projecten en hou je collega’s op de hoogte? Hoe hou je het budget in de gaten?

We wisselen tips uit over de praktische organisatie van de communicatiedienst.

Inspiratie voor jouw communicatie

Ook in jouw gemeente zijn er ongetwijfeld communicatie-initiatieven die jouw collega’s inspireren. Deel ook jouw ervaringen en ideeën om samen werk te maken van een beter communicatiebeleid.

We ontmoeten je graag op maandag 24 oktober tijdens de collegagroep Vlaams-Brabant in het provinciehuis in Leuven. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 24 oktober 2022
11:00 - 15:00 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden