Over Kortom Online – Beeldmateriaal gebruiken: portret- en auteursrecht in de praktijk

Beeldmateriaal Video Foto Wetgeving Auteursrecht GDPR
2022 09 nov

Kortom Online – Beeldmateriaal gebruiken: portret- en auteursrecht in de praktijk

Als communicatiemedewerker maak je regelmatig gebruik van beeldmateriaal om je communicatie kracht bij te zetten. Deze beelden zijn onderworpen aan regels zoals het portret- en auteursrecht en de privacywetgeving.

Wanneer en hoe vraag je toestemming van wie je fotografeert? Wat met kinderen? Maakt het een verschil of je een foto gebruikt in een magazine of online? En wat als je nu beelden van een evenement wil hergebruiken?

Wat zegt de wet, waarmee moet je rekening houden en vooral: hoe pas je dat toe in de praktijk? In deze webinar dompelt Kris Seyen van deJuristen je onder in de wetten en plichten rond beeldmateriaal. Hij houdt daarbij rekening met de praktische vertaalslag en gaat in op jullie vragen.

Over de spreker

Kris Seyen - deJuristen

Kris Seyen is partner bij juristenkantoor deJuristen. Hij heeft meer dan 25 jaar juridische en ondernemingservaring. Daardoor kan hij de noden van de werkvloer perfect inschatten.

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 9 november 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 45,00
Niet-lid € 65,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden