Over Communicatie START UP - sessie 3: Méér impact met minder sociale media

Sociale media Opleiding
2022 19 okt

Communicatie START UP - sessie 3: Méér impact met minder sociale media

Veel te communiceren maar veel te weinig tijd? Dan ben je zeker niet alleen. Het is vaak een helse opdracht om jouw communicatietaken te combineren met heel wat andere opdrachten. Hoe doe je toch jouw job beter als solo-communicator? Hoe pak je communicatie nog beter aan in een kleine organisatie?

Daarom is er nu ‘Communicatie START UP’: vier online sessies met de voeten in de praktijk. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 17 tot en met 20 oktober kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over publiekscommunicatie, drukwerk, sociale media en jouw rol als communicator.

Sessie 3: Méér impact met minder sociale media – Delphine Van Belleghem

Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn, Youtube, … Sociale media zijn er bij overvloed en dus moet je kiezen. Welke kanalen gebruik je beter wel (of niet)? Welke content past bij welk kanaal?

Delphine Van Belleghem overloopt met jou de meest relevante sociale media om een breed publiek te bereiken. Ze legt de nadruk op de specifieke eigenschappen per kanaal, hoe je een publiek opbouwt en hoe je het kanaal inzet.

Je krijgt geen statistieken of technische uitleg. Je krijgt wel een praktische toelichting om jouw activiteiten of organisatie online te communiceren met zoveel mogelijk impact.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname.

  • Kortom-lid: 15 euro per sessie – 50 euro voor 4 sessies
  • Niet-lid: 25 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies
  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van Communicatie START UP. Jouw lidmaatschap start in oktober 2022 en eindigt in december 2023. Neem hiervoor contact met ons op via info@kortom.be.

Als je je inschrijft, ontvang je automatisch de opname van deze sessie.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 19 oktober 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 15,00
Niet-lid € 25,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden