Over Communicatie START UP - sessie 2: Een survival-kit voor de kleine communicatiedienst

Communicatiedienst Opleiding
2022 18 okt

Communicatie START UP - sessie 2: Een survival-kit voor de kleine communicatiedienst

Veel te communiceren maar veel te weinig tijd? Dan ben je zeker niet alleen. Het is vaak een helse opdracht om jouw communicatietaken te combineren met heel wat andere opdrachten. Hoe doe je toch jouw job beter als solo-communicator? Hoe pak je communicatie nog beter aan in een kleine organisatie?

Daarom is er nu ‘Communicatie START UP’: vier online sessies met de voeten in de praktijk. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 17 tot en met 20 oktober kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over publiekscommunicatie, drukwerk, sociale media en jouw rol als communicator.

Sessie 2: Een survival-kit voor de kleine communicatiedienst – Eric Goubin

Is communicatie maar één van jouw vele opdrachten? Of werk je alleen als communicatiemedewerker? Dan weet je je dat nooit alle verwachtingen kan inlossen. Wat kan je wél doen? Hoe organiseer je je best als je er alleen voor staat?

Eric Goubin reikt een survival-kit aan met 10 tools om prioriteiten te stellen, taken af te bakenen en collega’s te betrekken. Hij wijst op het belang van een plan, interne afspraken en een duidelijke timing.

Stel duidelijke communicatiedoelen, gebruik een beperkt aantal topkanalen en zorg voor een realistische spreiding en dosering van jouw communicatie-energie. Luister ook naar de ervaringen van jouw solo-collega’s. Zo kom je al vele stappen vooruit.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname.

  • Kortom-lid: 15 euro per sessie – 50 euro voor 4 sessies
  • Niet-lid: 25 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies
  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van Communicatie START UP. Jouw lidmaatschap start in oktober 2022 en eindigt in december 2023. Neem hiervoor contact met ons op via info@kortom.be.

Als je je inschrijft, ontvang je automatisch de opname van deze sessie.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 18 oktober 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 15,00
Niet-lid € 25,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden