Over Communicatie START UP - sessie 1: Méér publiek voor je activiteiten

Communicatiedienst Opleiding Doelgroepen
2022 17 okt

Communicatie START UP - sessie 1: Méér publiek voor je activiteiten

Veel te communiceren maar veel te weinig tijd? Dan ben je zeker niet alleen. Het is vaak een helse opdracht om jouw communicatietaken te combineren met heel wat andere opdrachten. Hoe doe je toch jouw job beter als solo-communicator? Hoe pak je communicatie nog beter aan in een kleine organisatie?

Daarom is er nu ‘Communicatie START UP’: vier online sessies met de voeten in de praktijk. Geen theorie maar tips om direct stappen vooruit te zetten in jouw communicatiepraktijk. 

Elke dag van 17 tot en met 20 oktober kan je je laten inspireren tijdens een online sessie: over publiekscommunicatie, drukwerk, sociale media en jouw rol als communicator.

Sessie 1: Méér publiek voor je activiteiten – Toon Beullens

Je hebt een mooi programma klaar maar de inschrijvingen lopen niet vlot. Hoe zet je jouw aanbod beter in de markt en bereik je het juiste publiek?

Toon Beullens (publiq) toont hoe je een communicatiestrategie ontwikkelt om een breed publiek te bereiken. Wie wil je bereiken? Waar vind je jouw publiek? Hoe overtuig je hen om in te schrijven of deel te nemen?

Je maakt kennis met de wondere wereld van publiekssegmentatie, participatiedrempels, communicatiehefbomen en kanalenstrategie. Neem samen met ons een kijkje op het terrein van de vrijetijdscommunicatie.

Praktisch

De webinar verloopt via Zoom. Iedereen die zich inschrijft ontvangt achteraf de video-opname.

  • Kortom-lid: 15 euro per sessie – 50 euro voor 4 sessies. 
  • Niet-lid: 25 euro per sessie – 90 euro voor 4 sessies
  • Nog geen lid van Kortom? Word nu lid en betaal 255 euro voor jouw lidmaatschap + de 4 sessies van Communicatie START UP. Jouw lidmaatschap start in oktober 2022 en eindigt in december 2023. Neem hiervoor contact met ons op via info@kortom.be.

Als je je inschrijft, ontvang je automatisch de opname van deze sessie.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

maandag 17 oktober 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 15,00
Niet-lid € 25,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden