Over Kortom Online: De Reputatiecoach

Reputatie
2022 28 sep

Kortom Online: De Reputatiecoach

Een reputatie is niet maakbaar

Een burgemeester is de kop van Jut omdat ze zich vroeger dan gepland liet vaccineren. Een BV moet door het stof omdat er pikante filmpjes zijn uitgelekt. Een reputatie is niet maakbaar, het is een gevolg van gedrag. Ook een organisatie met faam slaagt er beter in om z’n doelstellingen te realiseren.

Hoe hou je jouw reputatie zuiver? Wat wil je dat ze zeggen als je niet in de kamer bent?

 Authentiek en integer

Jeroen Wils publiceerde onlangs het boek ‘De Reputatiecoach’. Hij benadrukt daarin het belang om authentiek en integer te blijven. Wie zich omringt met tegensprekers heeft dan al een streepje voor. Hij geeft praktische tips voor al wie zorg wil dragen voor een zuivere reputatie.

Spreker

Jeroen Wils werkte als journalist bij De Standaard en VTM en startte Bepublic, een PR-bureau dat de verhalen van bedrijven en organisaties op een journalistieke manier vertelt. Als communicatie-expert ondersteunt hij CEO’s, politici en andere leidinggevenden bij hun communicatie, ook in tijden van crisis.

09 Jeroen Wils

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 28 september 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Gratis Gratis
Lid € 45,00
Niet-lid € 75,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden