Over Multiplatform publishing & contentmarketing: review/preview

Externe organisatie
2023 30 nov

Multiplatform publishing & contentmarketing: review/preview

Publiek bereiken via verschillende mediakanalen is een uitdaging waar zowel journalisten als content marketeers en communicatiemedewerkers mee te maken hebben. Dit vereist een goed verhaal en een duidelijke boodschap op maat van de doelgroep en betrokken kanalen.

Hoe kunnen we organisaties helpen om langs verschillende mediakanalen hun boodschap kwaliteitsvol, efficiënt en effectief tot bij het publiek te brengen? Dat is de uitdaging waar Thomas More in het TETRA onderzoeksproject UNTAPPED, met de steun van VLAIO, mee aan de slag is gegaan.

Tijdens ons slotevent op donderdagnamiddag 30 november (14u.-17u., Mechelen) nodigen we je uit om de verschillende facetten van multiplatform publishing en contentmarketing te ervaren zoals we deze verkenden tijdens het onderzoeksproject. Diverse tools en mogelijkheden zijn verkend, toegepast en getoetst in concrete cases in samenwerking met het werkveld. Met dit event sluiten we dit project feestelijk af en kijken we ook vooruit naar wat de toekomst brengt.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 30 november 2023
14:00 - 17:30 uur

Dit event wordt niet door Kortom georganiseerd.

Inschrijven kun je op de website van de organisator.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
Bedrijfsleden