Over Collegagroep Antwerpen - Lokaal communicatiebeleid: verhalen uit de praktijk

Huisstijl Communicatiedienst
2023 20 apr

Collegagroep Antwerpen - Lokaal communicatiebeleid: verhalen uit de praktijk

Communicatiebeleid met een lint

Je kunt heel wat leren van je collega’s. Tijdens de collegagroep van Antwerpse communicatiemedewerkers keren we terug naar de roots en laten collega’s aan het woord over interessante en inspirerende communicatieacties in hun gemeente.

We verzamelen in Lint, de kleinste gemeente van de provincie Antwerpen, waar er ook vol overgave wordt getimmerd aan het lokaal communicatiebeleid. Je hoort er meer over de belangrijkste speerpunten van het communicatiebeleid.  

Een nieuw administratief centrum én een nieuwe huisstijl

Na jaren van werken werd er in Kapellen een nieuw administratief centrum, dienstencentrum én een vrijetijdsloket geopend. Samen met de opening kreeg ook het Kapelse logo een opknapbeurt met de letter ‘K’ als centraal beeld.

Collega Christophe licht de aanpak van de communicatie toe in dit vernieuwingsproces, zowel bij de verhuis, de organisatie van het onthaal en het klantencontactcenter en de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl. We wisselen ideeën en tips uit over deze items.

Inspiratie voor jouw communicatie

Deel ook jouw ervaringen en ideeën om samen werk te maken van een beter communicatiebeleid. We bespreken onder meer de aanpak van meer inclusieve communicatie en het gebruik van nieuwe technologie zoals Chat GPT.

We ontmoeten je graag op donderdag 20 april tijdens de collegagroep Antwerpen in het gemeentehuis van Lint. Deelnemen aan deze collegagroep is gratis, maar je schrijft je wel vooraf in.

Comaan is het netwerk waarin lokale (communicatie)ambtenaren, Kortom vzw, provincie Antwerpen en externe experts hun kennis en ervaringen rond communicatie uitwisselen.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

donderdag 20 april 2023
09:30 - 12:30 uur
Gratis voor iedereen Gratis

Documentatie, drank en broodjeslunch zijn inbegrepen.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden