Inspiratie: podcasts van overheid en social profit in Vlaanderen

Inspiratie: podcasts van overheid en social profit in Vlaanderen

Podcasts zijn hot, dat moeten we je niet vertellen! Ook enkele overheidsinstellingen en socialprofitorganisaties maakten al podcast-pareltjes. Wij bundelen ze voor jou in de allereerste Kortom-Spotify-playlist. En voor de echte podcast-fans: we maakten ook een afspeellijst met podcasts over communicatie. Luister en laat je inspireren!

Podcasts van overheid en social profit

Bij Kortom geloven we er sterk in dat we kunnen leren van elkaar. Daarom zetten we voor jou de Vlaamse podcasts van overheidsinstellingen en socialprofitorganisaties op een rijtje. In deze Spotify-playlist vind je telkens de eerste aflevering van een reeks. Klik gerust door als je nog meer afleveringen wil horen. Veel luisterplezier!  

Podcasts over communicatie

Voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen: als extraatje maakten we voor jou een afspeellijst met podcasts over communicatie. Al luisterend bijleren over ons vak, wij zijn fan!

Ontbreekt er nog een podcast in onze afspeellijsten? Of ken je nog een podcast die we zéker moeten beluisteren? Laat het weten aan Sarah via sarah@kortom.be.

Labels:

Vind je het antwoord niet op je vraag?

Een van onze medewerkers helpt je graag verder in de community.

Stel je vraag in de community

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • LOGO_VP.jpeg
  • logo-og.png
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden