Over Kortom online - Employee en candidate journey

2022 12 okt

Kortom online - Employee en candidate journey

Employee én candidate journey: communicatie tijdens het aanwervingsproces 

Hoe vind ik voldoende en gemotiveerde werknemers? Nu sollicitanten zich niet meer in drommen aanmelden stelt jouw organisatie zich misschien ook die vraag.

Investeren in employer branding’ komt dan als oplossing uit de bus maar is – net als communicatie - een opdracht van de ganse organisatie.

Een hippe functietitel en een vlot geschreven vacature is geen oplossing voor onderliggende problemen, zoals onaantrekkelijke arbeidsvoorwaarden of een negatieve werksfeer.

Candidate én employee journey

Jonas Heuts (Insilencio) neemt je mee in het proces van de ‘employee journey’. Hoe zorg je ervoor dat nieuwe werknemers zich welkom voelen en ondersteund weten vanaf de eerste werkdag? Hoe kan communicatie het verschil maken?

Hoe communiceer je met sollicitanten vooraf? Hij gaat in op de ‘candidate journey’ en de impact van jobsites, afwijscommunicatie en de rol van de persoonlijkheid van de kandidaat.

Hij haalt geen complexe theorieën aan maar geeft je nieuwe inzichten en actiegerichte inspiratie - op maat van kleine en grote organisaties - voor communicatie bij de aanwerving en het onthaal van nieuwe medewerkers.

Over de sprekerportret-jonas

Jonas Heuts is managing partner en consultant employee journey bij het communicatiebureau Insilencio.

Kortom Online

Een sessie van ‘Kortom Online’ start met een presentatie van 1 uur, gevolgd door maximum 1 uur vragen en antwoorden. De webinar verloopt via Zoom.

Elke deelnemer ontvangt achteraf de video-opname.

Praktische informatie

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

woensdag 12 oktober 2022
10:00 - 12:00 uur
Online
Lid € 45,00
Niet-lid € 75,00

De deelnameprijs is vrijgesteld van btw.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden