Tromgeroffel: dit heeft onze nieuwe website voor jou in petto!

Tromgeroffel: dit heeft onze nieuwe website voor jou in petto!

Surprise: er staat een splinternieuwe website voor je klaar! Niet alleen maakten we onze website gebruiksvriendelijker, er zijn ook heel wat nieuwe voordelen. Klaar om de verrassingen te ontdekken?

Een bodemloos vat aan kennis cadeau

Vind eenvoudig het antwoord op je communicatievragen in ons digitaal kenniscentrum. In Kortompedia – niet toevallig een verwijzing naar de gigantische informatiebron Wikipedia – vind je per thema artikels die je op weg helpen. Alle leden krijgen deze schat aan informatie cadeau.

Onze Kortompedia blijft groeien, neem dus zeker af en toe een kijkje op onze website. Als lid heb je exclusief toegang tot deze inspiratiebron.

Verruim je kennis in Kortompedia

De Kortommunity wordt een privé-feestje

Dat enkel Kortom-leden vragen kunnen stellen aan collega’s in de community, was al het geval. Nu kunnen ook enkel Kortom-leden de gesprekken lezen. Een privé-feestje voor Kortom-leden, als het ware. Deze afgeschermde omgeving doopten we om tot Kortommunity.

Als extraatje kan je ook kiezen waarover je wil meepraten. Ben je vaak bezig met digitale communicatie? Of toch meer interesse in crisiscommunicatie? Volg het kanaal van jouw voorkeur en blijf gemakkelijk op de hoogte van nieuwe vragen over het onderwerp.

Stel je vraag in de Kortommunity

Beheer je opleidingen via ‘Mijn profiel’

Je opleidingen beheren was nog nooit zo gemakkelijk. In ‘Mijn profiel’ vind je een handig overzicht van alle opleidingen waarvoor jij bent ingeschreven. Kan je toch niet aanwezig zijn voor een opleiding? Dan kan je daar je inschrijving makkelijk wijzigen. En als kers op de taart vind je er ook jouw vormingsattesten en presentaties terug. Geordend per opleiding. Handig, niet?

Ga naar jouw profiel

Zet je vacature in de spotlights met onze jobsite

Nood aan talent om je team te versterken? Of op zoek naar een job waarop jij kan knallen? Die zoektocht is niet altijd een feestje. Met onze jobsite vergemakkelijken we je zoektocht. Plaats snel zelf een vacature voor een groter bereik in het communicatieveld. Of kam onze vacaturebank uit en vind de job die op jouw lijf geschreven is. Onze jobsite is er niet alleen voor professionals, ook studenten helpen we op weg naar een stage of studentenjob.

Voor een kleine meerprijs zet je jouw vacature in de spotlights. Onze jobsite is zowel beschikbaar voor leden als niet-leden.

Voeg een vacature toe

Leg contacten met collega’s

Heb je een vraag voor die ene collega, maar weet je niet hoe je die kan bereiken? Via ‘Onze leden’ vind je snel de nodige contactgegevens. Zo leg je in een handomdraai nieuwe contacten. Ook die informatie is enkel toegankelijk voor leden van Kortom.

Ontdek onze leden

Met deze verrassingen willen we onze leden extra koesteren. De afgeschermde Kortommunity en een Kortompedia die steeds groter wordt, maken het Kortom-lidmaatschap nóg leuker. Toch een partypooper ontdekt, een feature die niet werkt of vind je niet meteen je weg? Contacteer ons gerust via info@kortom.be. We staan voor je klaar!

Teamfoto Kortom - denkdag 2021

Vind je het antwoord niet op je vraag?

Een van onze medewerkers helpt je graag verder in de community.

Stel je vraag in de community

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden