Lidmaatschapsvoorwaarden

Wat is Kortom?

Kortom is de vereniging voor overheids- en socialprofitcommunicatie. Als onafhankelijke vereniging brengen we meer dan 1 400 communicatieprofessionals samen die werken in overheids- en socialprofitorganisaties. Je ontmoet collega’s online en tijdens Kortom-activiteiten. Je wisselt ervaringen uit, deelt ideeën en brainstormt over nóg betere communicatie. Zo leer je bij, telkens opnieuw. Lees hier alles over de voordelen van het lidmaatschap bij Kortom.

Kostprijs van een lidmaatschap

Een lidmaatschap voor communicatiemedewerkers kost vanaf 2024 230 euro per jaar (vrijgesteld van btw).

Communicatiestudenten kunnen gratis lid worden bij Kortom. Het lidmaatschap loopt van september tot eind juni. Lees meer over het lidmaatschap voor studenten. Dit gratis lidmaatschap geldt niet voor doctoraatstudenten. Zij kunnen wel aansluiten als betalend lid bij Kortom.

Ook als je werkt voor een communicatiebureau of -bedrijf, kan je lid worden van Kortom. Een bedrijfslidmaatschap kost vanaf 2024 460 euro per jaar (vrijgesteld van btw). Zijn er twee medewerkers van jouw bedrijf aangesloten als lid dan nemen we jullie logo op de pagina bedrijfsleden op.

Een lidmaatschap is persoonsgeboden

Het lidmaatschap is persoonsgebonden, een dienst kan geen lid worden van het lidmaatschap. Het lidmaatschap is wel inwisselbaar.

Vanaf 10 of meer leden van eenzelfde organisatie, passen we een groepskorting toe. Dan betaal je vanaf 2024 195 euro per lid in plaats van 230 euro. Alle medewerkers van organisaties met meer dan 10 leden kunnen aan ledentarief deelnemen aan Kortom-activiteiten, lid of niet. Werk je voor een communicatiebureau of -bedrijf? Neem hiervoor dan contact op met info@kortom.be.

Lidmaatschap loopt van januari tot eind december

Het lidmaatschap loopt van januari tot eind december. De lidmaatschapsfactuur krijg je in april.

Vanaf september kost een nieuw lidmaatschap nog 115 euro (vrijgesteld van btw). Werk je voor een communicatiebureau of -bedrijf? Neem hiervoor dan contact op met info@kortom.be.

Jouw lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd

Elk Kortom-lid ontvangt in december een speciale nieuwsbrief met alle details over het Kortom-lidmaatschap in het komende kalenderjaar. Wie zijn lidmaatschap wil behouden voor het volgende jaar hoeft hiervoor niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch hernieuwd. Wil je jouw lidmaatschap annuleren? Dan kan dat met een e-mail tegen eind januari van dat jaar. In de nieuwsbrief van december kondigen we deze hernieuwing nog eens aan en geven we je ook de nodige instructies om het lidmaatschap te annuleren, indien je dat wenst.

Opmerkingen, tips of klachten?

Heb je in de tussentijd een opmerking of tip over ons privacybeleid, laat het ons dan even weten op info@kortom.be. Je kan ten allen tijde via deze weg ook jouw gegevens opvragen, en vragen om deze te wijzigen of te verwijderen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden