Extra thema's

Hier vind je een overzicht van de boeken over onze extra thema's:

Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt.

Boek Laat ons zeggen dat het (de) shit wordt.

Inhoud

Veel communicatieprofessionals worstelen met projecten die iedereen belangrijk vindt, maar waar niemand last van wil ondervinden. Dat zijn de wegen, windmolens en dijken in de achtertuinen van het dichtbevolkte Vlaanderen en Nederland.

Hoe communiceer je met de steeds lastigere burger? Ondertussen moet je samenwerken met aannemers, een politiek bestuurder wordt onrustig en iedereen in je organisatie heeft een idee over communicatie. Hoe ga je daar als communicatieprofessional op een positieve manier mee om?

Deze content staat vol communicatietips, herkenbare verhalen uit de projectpraktijk en communicatiestrategieën die voor iedereen toepasbaar zijn.

Auteur: Bart Derison

Verschenen in: 2019

Bestel het boek

Terug naar het overzicht ↑

Het nieuwe communicatieklimaat

Boek Het nieuwe communicatieklimaat

Inhoud

Hoe weet je welke innovaties er nu echt toe doen in het communicatievak? Eric Goubin brengt een overzicht van de twintig meest relevante trends en beschrijft meteen ook de implicaties voor iedere communicatieverantwoordelijke.

Auteur: Eric Goubin

Verschenen in: 2015

Bestel het boek

Terug naar het overzicht ↑

Klachtencommunicatie

Boek Klachtencommunicatie

Inhoud

We zijn klachten meestal liever kwijt dan rijk. Vaak biedt een klacht echter een kans om de verstoorde relatie met de klant of burger te herstellen. Via deze content komt u te weten hoe u het best reageert om constructief met de klant samen te werken. U krijgt hiervoor een aantal inzichten rond klachten en klachtenbehandeling mee en tips om schriftelijk en mondeling op gegronde en niet-gegronde klachten te reageren. Enkele specifieke klachtencases illustreren deze algemene principes zodat u zelf meteen aan de slag kan.

Auteurs: Karla Blomme, Jef Raeymaekers en Jef Verheyen

Verschenen in: 2015

Bestel het boek

Terug naar het overzicht ↑

Alle thema's

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • 234_2imagine.png
  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
Bedrijfsleden