Hoe link je vanuit het magazine naar andere kanalen? Inspireer je door Kunstoevers van Stad Aalst.

Hoe link je vanuit het magazine naar andere kanalen? Inspireer je door Kunstoevers van Stad Aalst.

Je magazine beknopt houden en doorverwijzen naar andere kanalen voor meer informatie, dat is soms een uitdaging. In het boek lees je over het voorbeeld van Stad Aalst waarin ze hun evenement Kunstoevers presenteren. Lees hier het voorbeeld na of bekijk het in het stadsmagazine van Aalst. 

In Chipka, het stadsmagazine van Aalst, maken ze lezers warm voor Kunstoevers in de rubriek Flits. In de rubriek triggeren ze lezers voor een gebeurtenis in Aalst. Geen propvol artikel met alles wat er ook maar te vertellen valt over het event. Liever een grote opvallende foto en enkele alinea’s tekst. De details over het event vinden de lezers via de website.

Kunstoevers Aalst

Chipka, mei ‘23, pagina's 4-5.

Vind je het antwoord niet op je vraag?

Een van onze medewerkers helpt je graag verder in de community.

Stel je vraag in de community

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

  • logo-og.png
  • LOGO_VP.jpeg
  • 234_2imagine.png
Bedrijfsleden