naar top

Vier DDC20 digitaal

Dag 1 maandag 21 september 2020

14:00 - 16:00

Online workshop ‘Scoren met creatieve content op sociale media’

Scoren op sociale media doe je met originele content. Enkel zo kan je je volgers verleiden om actie te ondernemen. Dat klinkt eenvoudig maar goede posts creëren is meer dan knopjes bedienen. 

Kristof D’hanens en Brecht Vanderstraeten stellen je in première hun nieuw boek ‘Scoren met creatieve content op sociale media’ voor. Aan de hand van veelgestelde vragen, concrete formats en veel voorbeelden denk je na over jouw strategie. Je krijg de nodige inspiratie om jouw ideeën uit te werken tot posts mét resultaat. Ook zonder veel geld en personeel. 

Brecht Vanderstraeten
Sessie volgen

Dag 2 maandag 28 september 2020

14:00 - 16:00

Online masterclass ‘De wereld is rond’

Anders werken, zich verplaatsen of dienstverlening organiseren? Als iemand een handleiding schreef voor de wereld nà de corona-crisis, dan is het Jo Caudron. In het boek ‘De Wereld is rond’ uit 2019 wijst hij op  de kansen om beter te gaan met de kracht van digitalisering en de uitdagingen die hieruit volgen.

Heel wat sectoren zitten in een perfecte storm. Hij houdt een optimistisch pleidooi om problemen holistisch te benaderen en aan te pakken. Als we daarin slagen, dan wacht ons een toekomst die meer dan de moeite waard is.

Sessie volgen

Mijn programma

Hieronder vind je een overzicht van jouw programma. Overloop jouw keuze nog even aandachtig.
bezig met laden...