naar top

Het #Kortom-najaarscongres

Bij 'downloads' vind je presentaties en extra documenten uit de 18 inspirerende ateliers tijdens het #Kortom-najaarscongres op 19 november 2018 in Leuven.

Kortrijk en Middelkerke winnen de Kortomprijs

Op het congres vielen stad Kortrijk en gemeente Middelkerke in de prijzen. Stad Kortrijk nam de Communicatieprijs 2018 mee naar huis. De centrumstad sleept de prijs in de wacht voor een reiskaartje dat verstuurd werd naar alle kinderen die de kids-ID moesten vernieuwen, om zo te vermijden dat gezinnen hun familiereis moesten cancelen. Middelkerke wint de Publieksprijs met ‘Machtig Middelkerke’, een participatieproject waarbij inwoners, verblijvers en toeristen helpen om het beeldmateriaal over de gemeente te bepalen. 

Lees het persbericht

Gebruik het postkaartje van Kortrijk

Een van de redenen waarom de jury het reiskaartje voor de Kids-ID erg straf vond, was de bruikbaarheid voor élke gemeente. Stad Kortrijk vindt dat ook een goed idee! Je vindt het kaartje bij 'downloads'. De stad stuurt het kaartje naar iedereen (op naam van het kindje) van wie de ID vervallen is of dreigt te vervallen binnen de 3 maand. Ook bij een geboorteaangifte wordt dit kaartje samen met de andere paperassen meegegeven. Het kaartje wordt een paar weken voor het begin van een vakantieperiode (zomervakantie, paasvakantie,…) verstuurd. 

#KORTOM-congres in beeld

De foto's van onze huisfotograaf Martin vind je op onze Facebookpagina. Heb jij jezelf of een collega gespot?  

Bekijk de foto's

Onderzoek over de Nieuwe Communicatiedienst

Onze wereld verandert, ons communicatievak zeker ook. Welke positie moet en kan een communicatiedienst vandaag innemen? Collega Eric Goubin ging op veldonderzoek uit en bundelde zijn bevindingen in 8 modellen. Het onderzoeksrapport kan je nu integraal en gratis downloaden.

Download het rapport over de nieuwe communicatiedienst

Een vraag?

Heb je een vraag over deze dag of over een presentatie? We horen het graag: info@kortom.be of 050 31 14 31.

Downloads

Reacties

Reageer
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.