naar top

Federale workshop Hoe versterkt communicatie verandering?

Op 10 februari '15 ging in Brussel de workshop 'Hoe versterkt communicatie verandering?' door. Kortom en WBcom (Communication Publique Wallonie – Bruxelles) schoven het thema verandering naar voren tijdens de gemeenschappelijke workshop ‘Communiceren over verandering’.

Om van verandering een succes te maken, moeten de neuzen van de medewerkers in dezelfde richting staan. Tegelijk is een levendige externe communicatie en conversatie nodig zodat de plannen gemeengoed worden.

Tijdens deze workshop keken we over het muurtje heen door drie eerlijke testimonials over veranderstrategie te laten horen uit drie regio’s: Brussel, Wallonië en Vlaanderen. voor de getuigenissen leerden we enkele praktische lessen uit de grote studie die de FOD Werkgelegenheid liet voeren door het UCL, een onderzoek naar de interne communicatie van organisaties in tijden van verandering en herstructurering. 

Pour les francophones: vous pouvez aussi visiter la page sur l’atelier sur le site du WBCom. 

De studiedag gemist? Geen nood: de collega's van de FOD Werkgelegenheid goten deze dag in een mooi overzicht. Bekijk het filmpje hieronder.

Reacties

Reageer
Meld je aan als lid om een reactie te plaatsen of bijlagen te downloaden.