naar top

Het verhaal achter de cover van Kortom Revue: wandeloverleg in Puurs-Sint-Amands

Thuiswerken is het nieuwe normaal. Het grootste gemis? De collega’s natuurlijk. In de gemeente Puurs-Sint-Amands vonden ze de oplossing: een wandeloverleg!

“Het begon als een grapje”, vertelt Lorie Cuypers van de communicatiedienst. “Een collega las een artikel met tips om de lockdown door te komen. Eén van de tips was om werkvergaderingen in het bos te doen. Het leek ons onmiddellijk een goed idee.” En dus trokken ze in Puurs-Sint-Amands hun wandelschoenen aan. “We koppelen elk wandeloverleg aan een masterplan of nieuw project in onze gemeente. Zo zijn er bijvoorbeeld enkele nieuwigheden in het park Fort Liezele. En ook de belangrijkste toeristische omgeving krijgt binnenkort een make-over. Wij communiceren daarover, maar vaak zijn we er nog niet geweest. Tijdens het wandeloverleg geeft één van de collega’s meer uitleg over het project. Dat is leerrijk, maar het doet ook gewoon deugd om elkaar te zien, in de buitenlucht en op een veilige manier. Dat geeft een enorme mentale boost!”

Een mooi voorbeeld voor collega's uit andere gemeenten of organisaties. En dus schopten de communicatiemedewerkers van Puurs-Sint-Amands het tot de coverfoto van de eerste editie van het magazine Kortom Revue.

Wil je het magazine lezen? --> www.kortom.be/KortomRevue

Cover magazine Kortom Revue

  • Verhaal achter coverfoto van het magazine Kortom Revue
  • Cover Kortom Revue